Haberler

İstanbul'da Mafya Babası Vedat Şahin'i Vurdular

Güncelleme:

Yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile adamı Ferdi Topal, Nişantaşı'nda uğradıkları silahlı saldırıda öldü.

Suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde yürürken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Vedat Şahin ve Ferdi Topal hayatını kaybetti.

KALAŞNİKOFLU SALDIRI

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Valikonağı Caddesi üzerindeki evden yaya olarak çıktıktan 20 metre sonra, yoldan geçen bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomotik silahlarla yaylım ateşi açıldı. Saldırıda yaralanan Şahin ile Topal yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayda yaralanan Enver Aydın adlı kişi de tedavi altına alındı. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı.

EVLERİN CAMLARINA DA MERMİ İSABET ETTİ

Olay Yeri İnceleme ekibi de araştırmalarına başladı. Bu arada, cadde üzerindeki üç binaya da çok sayıda merminin isabet ettiği dikkat çekti. Bazı evlerin camları kırıldı.

ŞAHİN GRUBU İSTANBUL GECE HAYATININ HAKİMİ

Saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in ağabeyi Sedat Şahin, 2005 yılında "Lale Operasyonu" kapsamında tutuklanmıştı. İstanbul'un gece hayatını kontrol altına alan Şahin'in, istediği sanatçıyı istediği mekânda sahneye çıkardığı günlerce konuşulmuştu.

VEDAT ŞAHİN'İN AĞABEYİ SEDAT ŞAHİN KİMDİR?

Sedat Şahin ve adamlarına yönelik Kasım 2005'te düzenlenen operasyonda tutuklanmış ve hakkında çete kurmak ve yönetmek iddiasıyla dava açılmıştı. Sedat Şahin'in de arasında bulunduğu 53 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Hüseyin Saral'ın İtalya'da öldürülmesi ile bir iş adamının öldürülmesine teşebbüs etme olaylarının da aralarında bulunduğu 6 eyleme yer verilmişti. Sedat Şahin'in 3 kez uygulanmak üzere, "taammüden adam öldürmeye azmettirmek" suçundan ağır müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, Şahin'in ayrıca "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ile "gasp" suçlarından da 4,5 ile 29 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Şahin ve beraberindekiler 2010 yılında yaptıkları başvuru neticesinde tahliye olmuştu.

Sedat Şahin 9 Ekim 2012'de bir kez daha gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Hakkında çete kurmak ve yönetmek iddiasıyla yeni bir dava açılan Sedat Şahin, tutuklu kaldığı süre gözönünde bulundurularak 2014'ün Nisan ayında bir kez daha tahliye edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sedat Şahin Nişantaşı İstanbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (128)

hasan:

Türkiyede artık mafya kelimesi duymak istemiyoruz, huzur istiyoruz.

31
1
yanıtYanıtla
bence:

keklik gibi avlanan baba, hakiki baba değildir. . .

28
1
yanıtYanıtla
laf dedi balkabağı:

kimse ölümsüz değildir. bir mafya babasının ölüm riskinin olmadığı tek yer cezaevidir. Ortalıkta gözükmesen korktu kaçtı derler, evimden çıkayım da 20 metre yürüyeyim dersin adamı süzgeç ederler. Hakiki baba kim sen misin yoksa?söyle de bilelim

yanıt1
yanıt1
alicanm@m.m:

Kari gibi bosa konusma lan bil oyle konus

yanıt1
yanıt1
KADAVRA:

sedat peker çıktı yer altı dünyasında infazlar başladı ne tesadüf dimi :)

15
12
yanıtYanıtla
cenk:

aynen kardes birak sebat peker medyayida aldatti ama gercek bu adam temizlige basladi ben tesadüflere inanmam.

yanıt4
yanıt0
laf dedi balkabağı:

olayın sedat pekerle uzaktan yakından ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu adamların husumeti oldığu kişiler belli. Sedat peker ne alaka

yanıt0
yanıt0
kadavra:

sedat peker yaptı demiyoruz ki sedat peker içerdeyken duyuyormuydunuz böyle infazlar mafya babaları arasında . .

yanıt0
yanıt1
Laf dedi balkabağı:

şahin grubunun husumeti sarallar ile. Olayın iki taraf arasındaki husumetten ötürü olduğu yüksek ihtimaldir. Sedat Pekerin içerden çıkmasının bu durumla ne alakası var onu anlayamadım hala?sedat peker taraflara ben içeriden çıktım hadi birbirinizi vurun da biraz aksiyon olsun mu demiş acaba. ne tesadüfmüş arkadaş. Dolar da bayağı yükseldi fark ettiniz mi? bence dolar yükseldi diye oldu bu olay

yanıt1
yanıt0
tarık özgen:

sedat peker falan arkadaşlar bende eski yatan biri olarak söylüyorum bakmayın çoguna bunların güzel cipler arabalar babalar yanlarında adamları sıyır emaneti atmaya başla kimse kalmaz tvlerden gördügünüz gibi seyrettiginiz gibi degil emin olun bunlarla aynı koguşlara teke tek girin kedi gibi olurlar neden tek yatmazlar he dikkat edip baksanıza orada bile korkarlar

yanıt0
yanıt0
kadavra:

sedat peker yaptı demiyoruz ki sedat peker içerdeyken duyuyormuydunuz böyle infazlar mafya babaları arasında . .

0
1
tarık özgen:

sedat peker falan arkadaşlar bende eski yatan biri olarak söylüyorum bakmayın çoguna bunların güzel cipler arabalar babalar yanlarında adamları sıyır emaneti atmaya başla kimse kalmaz tvlerden gördügünüz gibi seyrettiginiz gibi degil emin olun bunlarla aynı koguşlara teke tek girin kedi gibi olurlar neden tek yatmazlar he dikkat edip baksanıza orada bile korkarlar

0
0
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title