Haberler

Islama Köftemiz EMİTT 2015'te

Sakarya Islama Köftemiz EMİTT 2015'te Dünya'ya tanıtılıyor

Sakarya'da 1958 yılından beri hizmet veren Sakarya'nın meşhur köftecisi Köfteci Hacıbekir; ilk defa katıldığı EMİTT'te Islama Köfte ile damgasını vurdu.

EMİTT 2015'te Islama Köfte İzdihamı

İstanbul Büyükçekmece TÜYAP'ta 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında 19'incisi gerçekleşen Dünya'nın en büyük 5. fuarı "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na ikinci defa katılarak, 8. Holl'de Sakarya Valiliği bünyesinde yemek-içme bölümünde stant açan Sakarya'nın meşhur köftecisi Köfteci Hacıbekir; geçen yıl olduğu gibi bu yılda ziyaretçilere dağıttığı Islama Köfte ile EMİTT 2015'e adeta damgasını vurdu.

Valiler Köfteci Hacıbekir standında

Fuarın açılış günü ziyaretçilere, şıra ile birlikte Islama köfte dağıtan Köfteci Hacıbekir; bunun dışında her gün öğlene doğru acı biberli meşhur kuru fasulye ve ardından da kaymaklı ve cevizli kabak tatlısı dağıttı. Her kesimden yerli ve yabancı ziyaretçiler ile katılımcıların yoğun ilgisini çeken Köfteci Hacıbekir; ünlü isimleri de konuk etti.

Prof. Dr. Ahmet Maranki'den övgü

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, EMİTT 2015 Koordinatörü Volkan Nurcalı ile birlikte Köfteci Hacıbekir'in standını ziyaret eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük ve Mersin Valisi Özdemir Çakacak'a ıslama köfte ikram eden Firma sahibi Arif Kocaoğlu ve deneyimli personeli, geçen yılda olduğu gibi bu yılda meşhur Islama Köftemizi Dünya'ya tanıttı. Köfteci Hacıbekir'in standını ziyaret eden Şifalı Bitkiler Kitabı yazarı Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi Uzmanı Ünlü Prof. Dr. Ahmet Maranki, Islama Köftemizi övmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğu Akdeniz Büyükçekmece İstanbul Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title