Haberler

İFSAK'ın 60.Yılında Kısa Film Festivali Başlıyor

Güncelleme:

25. İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali kapsamında tüm film gösterimleri ve etkinlikler 3 - 5 Mayıs tarihlerinde İFSAK'ın İstiklal Caddesi Ayhan Işık sokaktaki salonlarında ücretsiz olarak gösterilecek.

Kısa film yönetmenlerinin her yıl heyecanla bekledikleri 39.İFSAK Kısa Film Yarışması'nın ödül töreni de festival kapsamında gerçekleşecek.

39.İFSAK Kısa Film Yarışması'nda ön eleme Ali Dalgıç ve Mustafa Naymanlar tarafından yapıldı. Ön elemeyi geçen filmler bu yılın tek seçicisi Ali Şimşek tarafından izlenerek en iyiler belirlendi. Yarışmanın ödül töreni 5 Mayıs Pazar günü saat 17:00-19:00 saatleri arasında İFSAK'da yapılacak. Ön elemeyi geçen filmler festival kapsamında İFSAK'da gösterilecek.

İFSAK Sinema Emek Ödülü'nün bu yılki sahibi oyuncu Nur Sürer oldu.

2009 yılında kaybettiğimiz yönetmen Ahmet Uluçay da festival kapsamında anılacak. Ahmet Uluçay'ın beş kısa filminin gösteriminin ardından Barış Saydam ile yönetmenin sineması üzerine bir de söyleşi yer alacak.

Festival kapsamında bir diğer söyleşi ise yönetmen Derviş Zaim ile olacak. Ayrıca Derviş Zaim'in yeni çıkan kitabı Rüyet'in imza günü de söyleşi sırasında İFSAK'da yapılacak.

25.İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali, uzun metraj sinema dünyasında ilgiyle izlenen Romanya sinemasının kısa film alanındaki başarılı örneklerini de izleyiciler ile buluşturacak. İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali'nin ve İstanbul "DimitrieCantemir"Romen Kültür Merkezi 'ninkatkılarıyla oluşturulan bu bölümde Romanya'dan kısa filmler yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Film Festivali Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title