Haberler

Hatay Emniyeti'nde Devir Teslim

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Hatay'a atanan Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, görevini Ragıp Kılıç'tan devraldı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Hatay'a atanan Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, görevini Ragıp Kılıç'tan devraldı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Doğan Uludağ'ın aynı zamanda sıra arkadaşı olduğu bilgisini veren Ragıp Kılıç devir teslim töreninde yaptığı kısa konuşmada, "Gönül rahatlığı ile görevimi devrediyorum. Hatay'daki güvenliğin bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü çok deneyimli ve başarılı bir müdürümüz" dedi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Uludağ ise amacının Hatay halkına güvenlik hizmetini en iyi şekilde verebilmek olduğunu söyledi. Uludağ, "İnsanların güvenlik kaygısı taşımadan yaşamasını sağlamak ve halkımızla birlikte burada en üst düzeyde güvenlik hizmetini sağlamaktır. Amacımız budur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevini Ali Doğan Uludağ'a devreden Ragıp Kılıç devir protokolünü imzaladı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title