Haberler

Hakkari Sokakları Ramazan'la Birlikte Şenlendi

Hakkari'de, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, belediye, şehir merkezindeki en işlek yer olan Bulvar Caddesi'ni trafiğe kapattı.

Hakkari'de, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, belediye, şehir merkezindeki en işlek yer olan Bulvar Caddesi'ni trafiğe kapattı. Sokaklardaki kafeler, iftarda sahura kadar gece boyunca dolup taşıyor.

Ramazan ayıyla birlikte Hakkari Belediyesi, vatandaşların iftar sonrası daha rahat dolaşıp eğlenmesi için şehir merkezindeki en işlek cadde olan Bulvar Caddesi'ni trafiğe kapattı. Bunu fırsat bilen vatandaşlar da iftardan sonra aileleriyle birlikte sokağa çıkarak geç vakite kadar eğlenip kafelerde oturup çay keyfi yapıyor. Vatandaşların huzur içinde sokaklarda dolaşmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Hakkari Belediyesi Eş Başkanı DBP'li Dilek Hatipoğlu da sokaktaki bir kahvehanede oturarak vatandaşlarla birlikte çay için sohbet etti. Ramazan ayı boyunca çeşitli faaliyetlerinin olduğunu belirten Hatipoğlu, "İftar çadırımızı açtık. İftara yetişemeyen insanların gelip iftar açmasını sağlıyoruz. Ayrıca akşam Bulvar Caddesini trafiğe kapattık. Halkımız burada gezecek, iftardan sonra rahat bir nefes alacak. O anlamda da birlik beraberlik sağlanacak. Bu birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşma güzel. Buna vesile olmak bizi mutlu ediyor" dedi. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dilek Hatipoğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title