Haberler

GKV'nin Turnuvasına Muhteşem Ödül Töreni

GKV' de 2011'in en büyük satranç turnuvası ödüller dağıtıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve il genelinden 90 okuldan 776 sporcunun 15 kategoride yarıştığı, 25 Hakem, 25 teknik adamın görev aldığı 2011'in en büyük satranç turnuvası şampiyonları için düzenlenen muhteşem ödül töreniyle kupalar sahiplerin verildi. Akademik alandaki başarılı çalışmalara sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de destek verdiklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr Atanur Vergili "Şampiyonlarımızı yürekten kutluyoruz" dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve il genelinden 90 okuldan 776 sporcunun 15 kategoride yarıştığı, 25 Hakem, 25 teknik adamın görev aldığı 2011'in en büyük satranç turnuvasının ödül töreni de muhteşem oldu. Düzenlenen törene Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünver, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye ve Dünya Satranç Federasyonu Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Güngör, Gatik Yönetim Kurulu Başkanı Mert Yetkinşekerci, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyesi Esin İncioğlu, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr Atanur Vergili, Liseler Müdürü Fevzi Beşe, İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik, çeşitli okul müdür ve idarecileriyle çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesi konuklara yönelik kısa bir müzik dinletisi gerçekleştiren GKV Özel Okulları Müzik öğretmenleri Mehmet Serçeler, Esra Karadavut Baykan ve Fatih Canbolat konuklar tarafından büyük beğeni toplandı. Müzik dinletisinin ardından başlayan törende GKV Özel Okullarının satranç sporunun gelişmesi yönündeki çalışmaları dile getirilerek son dönemlerde Gaziantep'te artan satranç sporcuları ve turnuvaların gelişmesine dikkat çekildi.

Akademik alandaki başarılı çalışmalara sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de destek verdiklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr Atanur Vergili "Çağdaş eğitim akademik becerilerin geliştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle destekleyerek yaşama hazırlamayı amaçlar. Bu nedenle okullar toplumsal sorumluluk üstlenerek çevresel bir sosyal ve kültürel merkez işleri görürler. Bu gerçeği temel alan eğitim anlayışımızın yansıması olarak okullarımızda birçok farklı alanda etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimiz ve Gaziantep eğitim camiasıyla paylaşmaktayız. 17-18 Aralık 2011 tarihinde il genelinde 90'ın üzerinde okuldan 776 lisanslı sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 8. GKV Kurtuluş Satranç Turnuvası bu etkinliklerimizin en önemli ve anlamlılarından birisidir. Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü anısına düzenlenen bu turnuvanın ulusal mücadelemizin kahramanlık sembolü olan Gazikentimizde satranç sporunun gelişmesine önemli katkısı olduğuna inanıyoruz.

Çocuklarımızın iki gün süresince gerçek bir sportmenlik ruhu ile dostluk ve kardeşlik ortamında, centilmence yarışmalarına imkân sağlayan bu turnuvaya ev sahipliği yapmak ve rekor sayıda katılımcıyı ağırlamak bizler için bir onur oluşturmuştur. GKV Özel Okullarının kapıları bu tür etkinliklere çok saygı duyduğumuz Gaziantep halkına her zaman açıktır. 8.GKV satranç turnuvasında ödül alan tüm sporcularımızın başarılarını öte yandan turnuvaya katılarak dereceye giremeyen öğrencilerin sportmence mücadelelerini içtenlikle kutluyoruz. Turnuvanın gerçekleştirilmesinde bizlere başından sonuna büyük destek veren Türkiye Satranç Federasyonunun değerli temsilcileri ve hakem heyetine, katılımcı okullarımızın değerli müdür ve öğretmenlerine, turnuva koordinatörü GKV Satranç Öğretmeni Sayın Süleyman Okan'a ve satranç öğretmenimiz Gülser Kırlangıç'a GKV Özel Okullarının değerli yönetici, öğretmen ve çalışanlarına, turnuvamıza katılan tüm sporcu öğrencilerimize ve ebeveynlerine ve törenimizi onurlandıran kıymetli konuklarımıza kurumumuz adına teşekkür ediyorum"dedi. Kupa töreninin ardından dereceye giren sporculara kupaları Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünver, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye ve Dünya Satranç Federasyonu Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Güngör, Gatik Yönetim Kurulu Başkanı Mert Yetkinşekerci, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyesi Esin İncioğlu, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr Atanur Vergili, Liseler Müdürü Fevzi Beşe ve İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik tarafından verildi.

Turnuvada çeşitli kategorilerde yarışarak ödül kazanan sporcular Cemre Özdemir, Sıla Sudem Almacı, Nisanur Selin, Gizem Erdem, Erva Tahmazoğlu, Armağan Deniz Köker, Barış, Yeğin, Talu Kervancıoğlu, Eren Cem Özbey, Muhammet Altay Cinatlı, Atalay Hoylu, Ongun Özen, Ege Atakan, Hatice Mislina Bozkurt, Selen Deniz, Azra Melek Karataş, Zeynep İlayda İzi, Eylül Bala, Umut Barış İnanç, Yusuf Özbaş, Yusuf Sarı, Mustafa Koçer, Erdem Ünlü, Enes Budak, İlya Ilgın Güneş, İdil Utkan, Sümeyye Polat, Elif Yücel, Yağmur Özdaş, Hyrunnisa Şahin, Emin Danacı, Omur Yetkin Kapar, Ali Erdem Doğan, Doğan Mehmet Koç, Hidayet Okçu, Şahin Can Batallı, Begüm Özefe, Erva Aşav, Şeyma Kazlı, Ece Atakan, Zahide Demirbaş, Hatice Tekin, Arda Taşpolat, Vahit Alp Hıdıroğlu, Asrın Balaban, Harun Pekmezci, Süleyman Çapar, İbrahim Emir Kafadar, Esin Keyfli, Ebrar Yılmaz, Fatma Zehra Bulut, Hülya Karagülle, Aslıhan Durmuş, Berfin Kartal Kanat, Çağatay Çankaya, Mustafa Erdem Adıgüzel, Mete Han Gökçek, Onur Sarı, Hakan Balık, Yasin Şahin, Neslişah Hanife Bulu, Hatice Oğurlu, Rojbin Kutlu, Ebra Gülten, Elif Çatal, Emine Özarslan, Ahmet Turan Ünlü, Mustafa Taşdemir, Barış Uğur, Görkem Öztosun, Hüseyin Arslan, Halit Kılıç, Gülseren Orulluoğlu, Nazlıcan Zengin, Eda Zengin, Zilfinur Geçiçi, Merve Babacan, Emel Akaslan, Mustafa Berkay Özdöver, Muhammet Muhammet Yılmaz, Ekrem Bugra Gökçek, Hüseyin Ozan Gökdağ, Yakup Akbulut, Tuncay Köken, Süleyman Yalım, Burak Akgül, Bülent Taze, Zekeriya Şimşek, Ekrem İzi ve Mehmet Aşav ödüllerini aldıktan sonra günün anısına toplu bir fotoğraf çektirerek mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title