Haberler

Gebzeli Çocuklar Geri Kazanımı Öğreniyor

Güncelleme:

Gebze Belediyesi geri kazanımı öğrencilere anlatıyor.

İki ay boyunca devam edecek çevre eğitimleriyle, 15 bin öğrenci çevreye duyarlılık ve atıkların kaynağında ayrıştırılması konularında bilinçlenecek

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ

Gebzeli öğrenciler geri kazanımı öğreniyor. Gebze Belediyesi'nin en önemli çevreci projeleri arasında yer alan Geri Kazanım Projesi (GEKAP) okullarda tanıtılıyor. 2009 yılından bu yana uygulamaya konulan GEKAP eğitimlerinde bu yıl 15 bin öğrencinin seminerlere katılması hedefleniyor. Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen çevre ve geri dönüşüm konulu GEKAP eğitimleri, Çevre Koruma ve Kontrol Servisi'nde görevli çevre mühendisleri tarafından veriliyor. Gebze'de bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik verilen eğitimler sinevizyon eşliğinde veriliyor.

EĞİTİM ŞART!

Kağıt, cam, pil gibi ekonomik değeri olan atıkların kaynağından ayrıştırılmasına ilişkin bilgilerin görsel öğelerle güçlendirilmiş sunum eşliğinde verildiği eğitimlerin üçüncü durağı Koç İlköğretim Okulu oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i temsilen eğitime katılan başkan yardımcısı Nilay Ayran Başkan Köşker'in selam ve sevgilerini ileterek başladığı konuşmasında çevreyi korumanın önemine değindi. Eğitim çalışmalarının nisan ve mayıs ayları boyunca süreceğine değinen Ayran, çevreye duyarlı ve bilinçli nesillerin eğitimlerle yetişebileceğini söyledi. Konuşmaların ardından uzmanlar tarafından geri kazanım eğitimini öğrenciler ilgiyle izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Nilay Ayran Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title