Haberler

    Gazeteci Aydıntaşbaş: Trump S-400 krizini çözeriz diyerek aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kandırdı

    Güncelleme:

    Dış politika konularını yakından takip eden gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Türkiye'nin, ABD ile yaşanan gerilimleri, Tump'la yapılan telefon görüşmeleri ile aşabileceği yanılgısına kapıldığını söyledi.

    Dış politika konularını yakından takip eden gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Türkiye'nin, ABD ile yaşanan gerilimleri, Tump'la yapılan telefon görüşmeleri ile aşabileceği yanılgısına kapıldığını söyledi. ABD ile ilişkilerin Trump'la yapılan telefon görüşmelerine indirgendiğini söyleyen Aydıntaşbaş, Trump ve Kongre arasındaki uyuşmazlıkların göz ardı edildiğini dile getirerek, "Türkiye'nin S-400'lerle ilgili yaptırımları Trump üzerinden bertaraf ederiz stratejisi yanlışmış. Trump Cumhurbaşkanı'nı kandırmış, bunu görüyoruz" dedi.

    Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Avrupa Birliği ve ABD'nin Türkiye'ye olası yaptırımlarını, Türkiye'yi bekleyen senaryoları ve Trump sonrası ABD-Türkiye ilişkilerini Murat Sabuncu'ya yorumladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Türkiye Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title