Haberler

Filinta 'BİN Yılın Şafağında' Oyuncuları

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonunda!

Cumhuriyetin 92. yıl dönümü vesilesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenledikleri Resepsiyona, TRT'nin, Filinta 'Bin Yılın Şafağında' dizisinin yapımcıları ES Film'den Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici ve dizinin oyuncuları da katılım sağladılar.

Devlet erkanı, sanatçılar, iş dünyası temsilcileri, basın mensupları ve sporcuların da yer aldığı bu önemli günde düzenlenen resepsiyona, Filinta 'Bin Yılın Şafağında' dizisi yapımcıları ve oyuncuları da davetliydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la bir araya gelen ES Film yapımcıları Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin yanı sıra Filinta ekibinden önemli roller paylaşan Wilma Elles, Hakan Yufkacıgil, Yosi Mizrahi, Cem Uçan, Asena Tuğal ve Ebubekir Öztürk, Cumhuriyet Bayramı'nın 92. Yıl dönümünü kutladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (3)

kemal aysever:

her hafta takıp edıyrm bu dızıyı ben oldukça sürükleyici tavsıye ederım. acun un programlarını ızleyegıme bunu ızlerım

0
0
yanıtYanıtla
filintafan:

on numara dizi tabı kı davetli olacak

0
0
yanıtYanıtla
sınemasever:

oldukça başarılı bir yapım filinta. tarihimizi düzgün bir şekilde anlatıyor ve diiak ettiniz mi bilmiyorum ama her bölümde ciddi emekler var. yanı alayım paramı kenara cekıleyım dusuncesı yok ızleyıcıye bırşeyler sunuyorlar ve bana gorede gayet başarılılar. durum boyle olunca boyle onemlı yerlerde davetlı olarak yer alırlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title