Haberler

Ezine 75. Yıl İlkokulu "Beyaz Bayrak" Aldı

Ezine 75. Yıl İlkokuluna "Beyaz Bayrak" verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Ezine 75. Yıl İlkokuluna "Beyaz Bayrak" verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında 2016/2017 eğitim öğretim yılı yapılan denetlemeler sonucunda Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bulunan 75. Yıl İlkokulu "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı.

Ezine 75. Yıl İlkokuluna taşımaya hak kazandığı "Beyaz Bayrak" törenle verildi.

Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, törende yaptığı konuşmada, kısa sürede iki okulun beyaz bayrak törenine katıldığını belirterek, bunun kendileri için mutluluk ve gurur verici olduğunu kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan da okulların beyaz bayrak almasından gurur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde Gazi Ortaokulu şimdi de 75. Yıl İlkokulumuzun beyaz bayrak alması bizim için son derece mutluluk ve gururu kaynağı olmuştur. İlçemizde 5 okulumuzun daha beyaz bayrak ile ilgili müracaatları ve süreçleri devam ediyor. Bu iki okulumuz diğer okullarımıza örnek olabilecek konuma gelmişlerdir."

Törene, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Simay Kılıç, Milli Eğitim Şube Müdürü Çağlar Uğurlu, 22 Eylül İlkokulu Müdürü İsmail Tilgen, Gazi Ortaokulu Müdürü Oral Dinçkan, Yahya Çavuş Ortaokulu Müdürü Özge Demir, Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Şemsi Yumuşak da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Çanakkale Ezine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title