Haberler

Eyüp Esnafına Estam Anlatıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın üzerinde önemle durduğu projelerden biri olan Eyüp Sultan Tarihi Merkez (ESTAM) projesinin kapsadığı alanda bulunan esnaflara, proje ile ilgili tanıtım toplantıları düzenleniyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın üzerinde önemle durduğu projelerden biri olan Eyüp Sultan Tarihi Merkez (ESTAM) projesinin kapsadığı alanda bulunan esnaflara, proje ile ilgili tanıtım toplantıları düzenleniyor. Toplantılarda bir yandan proje anlatılırken bir yandan da esnafla fikir alışverişinde bulunuluyor.

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer'in katılımıyla ESTAM binasında ikincisi düzenlenen toplantıda esnaflara proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Konuşmasına "Tarihi alanın patronu ziyaretçiler ve sizlersiniz" diyerek başlayan Başkan Yardımcısı Koçer, projeyi tüm yönleriyle anlattı.

ESTAM projesinin Eyüp Sultan ve esnaflar için öneminden de bahseden Başkan Yardımcısı Koçer, görseller ve videolar eşliğinde yaptığı anlatımda; projenin kapsadığı A, B ve C olarak üç bölgeye ayrılan alanda gerçekleşecek çalışmaların bölgedeki hizmet kalitesini de arttıracağını belirtti. Ayrıca Eyüp Sultan'ın tarihsel gelişimi, kurumsal kimlik çalışmaları, meydan ve çevresi ile ilgili tasarımlar, gezi rotaları, tasarlanan şehir mobilyaları, hediyelik eşyalar ve ulaşımla ilgili yapılan çalışmalar hakkında esnafa bilgi aktardı.

Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer projede, İstanbul'un en eski Müslüman yerleşim yeri olan Eyüp Sultan'ın tarihi alanının, tarihsel ve kültürel birikimi ile tekrar yorumlanarak, daha işlevsel ve maneviyatına uygun şekilde tasarlanmasının da amaçlandığını vurguladı. Koçer, uygulama süreciyle ilgili ise; "Bu aydan itibaren sahada herşeyi görünür halde inşaallah uygulamak için start veriyoruz. 2018 yılı Eyüp'te bu anlamda güzelleşmenin olduğu bir yıl olacak" yorumunu yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın Eyüp Sultan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title