Haberler

Eski Patronunu Öldürüp Kaçan Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Akyazı'da cezaevinden tahliye olduktan sonra, eski çalıştığı işyerinin sahibi Orhan Başkaya'yı öldürüp kaçtığı iddiasıyla aranan H.K. yakalandı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 6 ay önce öğrenci servisini kurşunladığı için girdiği cezaevinden tahliye olduktan sonra, daha önce çalıştığı oto galerisinin sahibi Orhan Başkaya'yı öldürüp kaçtığı iddiasıyla aranan H.K. yakalandı.

Akyazı ilçe merkezinde bulunan bir oto galerisinde 20 gün önce meydana gelen olayda, 33 yaşındaki H.K. , işyerine gittiği 50 yaşındaki Orhan Başkaya ile alacağı konusunda tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre H.K. , Orhan Başkaya'ya tabancayla iki el ateş etti. Karnından ve bacağından vurulan Başkaya olay yerinde yaşamını yitiriken, H.K. olay yerinden kaçtı.

10 BİN LİRA ALACAĞI KALMIŞ

Şüphelinin peşine düşen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Mudurnu yolu üzerinde bir otomobilde yakaladı. Adapazarına getirilen şüpheli, daha önce Orhan Başkaya'nın yanında çalıştığını, 30 bin liralık çekten kalan 10 bin lira alacağı yüzünden tartıştıklarını ve bu tartışma sonrasında onu da vurduğunu söyledi.

ÖĞRENCİ SERVİSİNİ KURŞUNLAMIŞTI

H.K. 23 Şubat 2013 tarihinde de, Akyazı İlçesi'ndeki Dokurcun İlköğretim Okulu'ndan Haydarlar Köyü'ne 18 öğrenciyi taşıyan Dokurcun Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Yıldızhan'a ait, Kemalettin Tutar yönetimindeki midibüse tabancayla ateş etmişti. Bu saldırıdan 2 hafta sonra yakalanıp tutuklanan H.K. , yaklaşık 2 ay önce cezaevinden tahliye olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokurcun Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title