Haberler

Emsan'lar Annelere Özel Ayrıcalıklı Fiyatlarla

Annelerin ilk göz ağrısı Emsan, anneler gününde annelerimizi yine unutmadı.

Anneler gününe özel yepyeni kampanyalar yapan Emsan; zengin ürün çeşitliliği ve avantajlı indirim kampanyası ile 'ne hediye alacağız' sorununa kolay bir çözüm buluyor.

Farklı tasarımları ve fonksiyonel ürünleriyle her zevke hitap eden Emsan; Anneler Günü'nde annelerinize ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor. Sahan takımından 4'lü cezve setine, 7 parça tencere setinden çaydanlığa kadar her bütçeye uygun ürünleri bulanan Anneler Günü kampanyası, hem sizin hem de annenizin hoşuna gidecek.

Anneler günü için; annenizin çay keyfine keyif katan Lapis çaydanlığı; 159 TL yerine 129 TL'ye; unutulmaz kahveler yapmanızı sağlayan Olivin 4 parça askılı cezve setini; 75 TL yerine 49 TL'ye satın alabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de lezzeti yemekler yapmayı sağlayan; 6 parça'dan oluşan Selin Sahan Seti'ni 118 TL yerine 89 TL'ye, Titanit 7 parça tencere setini ise 336 TL yerine 299 TL'ye annenize armağan edebilirsiniz.

Sizde annelerinizi bu mutlu günde Emsan ayrıcalığıyla şımartmaya ne dersiniz? www.emsan.com.tr

6 Parça Selin Sahan Setinin tavsiye edilen satış fiyatı: 89 TL

7 Parça Titanit Tencere Setinin tavsiye edilen satış fiyatı 299 TL

4 Parça Olin Askılı Cezve Setinin tavsiye edilen satış fiyatı 49 TL

Safir Düdüklü Tencere Seti 139 TL

Lapis Çaydanlık 129 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title