Haberler

Emine Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi

Güncelleme:

Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'teki yemin törenini, eşi Emine Erdoğan ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. Hayrunnisa Gül, 7 yıl önce Gül'ü izleyememişti.

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'teki yemin törenini, eşi Emine Erdoğan ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. 7 yıl önceki törende Hayrünnisa Gül, başörtülü olması nedeniyle eşi Abdullah Gül'ün yemin törenini izleyememişti.

KOLTUK BOŞ BIRAKILDI

Erdoğan, saat 14.10'de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten mazbatasını aldıktan sonra Genel Kurul salonunda ant içti. Erdoğan'ın yemin törenini aile üyeleri Cumhurbaşkanı locasından izledi. Cumhurbaşkanı'na ait koltuk boş bırakıldı. Locadaki koltuklara Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile çocukları Sümeyye Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın isim etiketleri kondu.

HAYRÜNNİSA GÜL İZLEYEMEMİŞTİ

Hayrünnisa Gül, Abdullah Gül'ün 7 yıl önceki yemin törenini başörtülü olması nedeniyle Meclis'e gelerek izleyememişti. Gül'ün, babası ile kardeşi ve oğlu ise misafir locasında oturmuşlardı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hayrünnisa Gül Emine Erdoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (4)

esas ataturkcu:

kiz sumeyye cok tatlisin

25
5
yanıtYanıtla
mlutfu:

vay be döneme bak. başörtülü diye meclise girememek ha. birde şu kemalistler muhasır medeniyetiz derler ya, akıl alacak gibi değil.

8
12
yanıtYanıtla
bilemiyorum:

ee nede olsa tavukta kazda oradan geliyor ben olsam bende bende

7
3
yanıtYanıtla
ÖZLEM:

YORUMCULAR SİZ NE GERİZEKALISINIZ. . KADINLAR TABİ EN GÜZELİNİ GİYİNECEKLER, YOK TEĞİNİN FİYATI KAÇ PARA FELAN. . SN CUMHUR BAŞKANININ KIZI OLSAN PAZARDAN MI GİYİNİCEN EMBESİL

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title