Haberler

El Cezire Muhabiri, Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

El Cezire muhabiri Wael Dahdouh, Gazze'nin Şucaiyye bölgesinde yaşanan katliamı anlatırken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar devam ediyor. Şucaiyye bölgesinde 60 kişi ölürken 400'e yakın vatandaş da yaralandı. El Cezire muhabiri Wael Dahdouh, bölgede olanları anlatmak için canlı yayına bağlandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dahdouh, canlı yayında gelişmeleri aktarırken bir an duraksadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Yayına devam edemeyen Dahdouh, bir bakımdan Gazze'de yaşanan dramın boyutunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

El Cezire Şucaiyye İsrail Gazze Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

somacı:

haydi bakalım akpliler kan aktı içmeye devam adiler anca kullanırsınız ses var içtar yok

46
47
yanıtYanıtla
BUDUR:

BİR AKPLİ OLARAK ORTADOĞU EŞBAŞKANLIĞI YAPTIĞI İÇİN OYUM ERDOĞANA DEĞİL, EKMELEDDİNE. KAHROLSUN B.O.P ÇU İSRAİL.

32
35
yanıtYanıtla
CHP OY YOKHAAH@HAHA.COM:

Tabi yapsa yapsa ekmel yapacak fırın açar anca onlar ekmek dağıtır yıl 1980 ya paralı yorumcu yürü git şurdan

yanıt0
yanıt0
kara-zalim35@hotmail.com:

sıra bize gelmeden savaşa hazır olalım bu siyonist şerefsizlere karşı

49
3
yanıtYanıtla
BEN KAAN, OKUYUN ÖĞRENİN:

yahudi hemde zengin yahudilerin bol yaşadığı izmir alsancaktan merhabalar. bugünlrde yahudiler çok mutlu görünüyorlar, devamlı israil denen zalim ülke için dua ediyorlar. çocukları basketbol oynadığım arkadaşlarım ve hepsi müslümanlardan nefret ediyorlar. ama ülkemiz de tiranlık kurup paraları cukkalayıp dünya çapında kaliteli yaşamak için Türkiyeden vazgeçemezler. Gözlerindeki alaycı kinli bakışları görseniz beni anlardınız. Çoğu insan tanıyorum kolejden müslüman görünümlü yahudi ailelerden. ben özel fatih kolejinde okudum yıllar önce. bunlar belli bir yaşa gelince israilde gençlik kampına giderlerdi ve döndüklernde bizlerle samimiyeti keserlerdi. bu yahudiler çok ırkçı, menfaatçi, hep susarlar size anlattırırlar sanırsınız sizi dinliyorlar halbuki bilgi alırlar sizle ilgili zaaflarınızı kullanmak için, bunlar çok acaip bir millet. uzak durum. anlatamıyorum pek

46
3
yanıtYanıtla
tuğba a.keskekeske@mynet.com:

ırkçı sensin asıl, tırnakları olamazsın, çalış seninde olur

yanıt0
yanıt0
MAHİR:

turkiyedeki kurecik israile bilgi aktarıyor nerdeyiz ya cakma muslumanlar.....

32
12
yanıtYanıtla
ŞÜKRAN AYGÜN:

BEN FİLİSTİN''Lİ BİR ÇOCUĞUM,BOMBA SESLERİNİN ALTINDA DOĞDUM. YOKLUKLA BÜYÜDÜM. BOMBA BOMBANIIN ÜSTÜN GÜCÜYLE ÖLÜYORUM. BUNDAN KİME NE? İNSANLIĞA NE?

35
3
yanıtYanıtla
alptuğ:

allah aşkına bana ekmelettin demeyin bu konuda tarafsız olalım diyen sonra ağız değiştiren bu değişikliğide gelen tepkiler nedeniyle yapan adamın cumhur olası gelmiş olmaz olsun

23
6
yanıtYanıtla
enes arkanm@m.m:

Ekmeleddin derdindesiniz burda bari yPmayin

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title