Haberler

Edirne'de jandarma ekipleri avcılara yönelik denetim gerçekleştirdi

Güncelleme:

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri avcılara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Meriç ilesinde avcıların belgeleri ve tüfekleri kontrol edildi, avlanma sırasında oluşabilecek kazalara karşı bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Keşan ilçesinde yapılan operasyonda bir evde 4 ruhsatsız tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Edirne'de jandarma ekipleri avcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Meriç ilesinde avcıların kontrolleri yapıldı.

Avcıların belgeleri ve tüfekleri kontrol edildi, avlanma sırasında meydana gelebilecek kazalara karşı bilgilendirme gerçekleştirildi.

Denetimlerin süreceği belirtildi.

Ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir evde 4 ruhsatsız tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Keşan'da bomba arama köpeğinin de katıldığı operasyonda bir evde 4 ruhsatsız tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Valiliği Jandarma Edirne Keşan Meriç Keşan Hayvan Hakları Güvenlik Kaçakçılık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title