Haberler

Düzce'de toprak kayması sonucu kapanan köy yolunun yarın açılması planlanıyor

Güncelleme:

Düzce'nin Beyköy beldesinde yaşanan toprak kayması sonucu kapanan köy grup yolunun yarın açılması planlanıyor. İl merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki beldenin Çınardüzü mevkisinde dün yaşanan heyelan nedeniyle ulaşım kesilmişti. Düzce Valiliği İl Özel İdaresi ekipleri, çalışmalarını sürdürerek yolun ulaşıma açılması için alternatif güzergahlar açıyor.

Düzce'nin Beyköy beldesinde toprak kayması sonucu kapanan köy grup yolunun yarın açılması planlanıyor.

İl merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki beldenin Çınardüzü mevkisinde dün yaşanan heyelan nedeniyle kapanan ve 4 köy ile 2 mahalleye ulaşımın kesildiği yolda çalışmalar devam ediyor.

Düzce Valiliği İl Özel İdaresine bağlı 30 kişilik ekip, 20 iş makinesiyle yamaçtan kayan toprak ve kaya parçalarını temizliyor.

Jandarma ve AFAD ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede, ulaşımın sağlanamadığı mahalle ve köyler için alternatif güzergahlar açılıyor.

Bu arada, yolun yaklaşık 200 metrelik kısmını kapatan toprak ve kayaları kaldırma işlemleri sırasında zaman zaman yeni kaymalar yaşanabiliyor.

Çalışmaların yarın tamamlanarak yolun ulaşıma açılması planlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Valiliği Düzce Ulaşım Yerel Haberler Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title