Haberler

Dicle EDAŞ, Yaz Bakımında

Güncelleme:

Dicle EDAŞ, Şanlıurfa genelinde bakım, onarım çalışmalarını sürdürürken yeni tesis çalışmalarına da hız verdiğini açıkladı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa'da enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en asgari düzeye çekmek için son dönemlerde bakım çalışmalarına ağırlık verdi.

Konu ile ilgili kurumdan yapılan açıklamada iş ve çevre güvenliği açısından taleplerin dikkate alındığı, öncelik sırasına göre bölgelerin bakım ve onarım programı kapsamına alındığı belirtildi.

Şanlıurfa ili ve ilçelerinde 2015 yılında 53 milyon TL tutarında yatırım planlayan Dicle EDAŞ, çalışmalarını sürdürüyor. Dicle EDAŞ İşletme Bakım ve Proje Tesis Müdürlüklerin yapacağı çalışmalar nedeniyle Harran Kapı Caddesi, Fuzuli sokak, Kalkan Camisi civarı Mağaralar röle trafosu ve Tepe mahallesinde tehlikeli hatların onarım çalışmaları devam ediyor. Kurtuluş Mahallesi'nde Kazancı Bedih ve Mumcular sokağında yeni tesis yapım çalışmaları ile Şanlıurfa -1 trafo merkezinden fider-1 Evren sanayi-1 ve fider2 Evren sanayi 2 havai hatlarının yer altına alınması çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), 17 Mayıs Pazar günü Hilvan Trafo Merkezinde yürüteceği çalışmalar için 8 saatlik elektrik kesintisi yapacak. Bu durumdan yararlanacak olan Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Hilvan'da Cuma günü yapılması planlanan trafo üstü OSOS pano montaj çalışmalarının tarihini değiştirdi ve kesintisinin yaşanacağı Pazar günü yapma kararı aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa Hilvan Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title