Haberler

Denizli - Bakan Zeybekci'den, Pamukkale'de İki Ayrı Açılış

Bakan Zeybekci'den, Pamukkale'de iki ayrı açılışEKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Semt Polikliniği'nin açılışını, art arda düzenlenen iki ayrı törenle yaptı.

Bakan Zeybekci'den, Pamukkale'de iki ayrı açılış

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Semt Polikliniği'nin açılışını, art arda düzenlenen iki ayrı törenle yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi, Cumhuriyet 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin açılışı için art arda iki ayrı tören düzenlendi. Törenlere Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Parti'li Muhammet Subaşıoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin kurulduğu 2014 yılından buyana farklı bir belediye anlayışıyla çalıştıkları önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan alana 21 milyon liralık yatırımla 7 katlı dev bir sağlık tesisi yaptıklarını belirten başkan Gürlesin, Bu tesis sadece Pamukkaleli vatandaşlarımıza değil tüm Denizli halkına hitap ediyor. Biz binayı zamanından 3 ay erken tamamlayarak Sağlık Bakanlığı'na devrettik. Hayata geçiriliş şekli ile Türkiye'ye örnek olan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, içeriği ile bir hastane niteliğinde. Ancak yataklı servis olmadığı için adı poliklinik. Ama toplamda 7 katlı dev bir sağlık tesisi. Bu tesisimizle birlikte 1.5 milyon liraya mal olan Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi'ni de tamamladık. Bu sağlık tesisi de o bölgede yaşayan 100 bin vatandaşımıza hizmet verecek. Her iki sağlık tesisimizin de hayırlı olmasını dilerim dedi.

Denizli'de 15 yıl önce 8 ambulansın olduğunu, bunlardan yarısının arızalı, yarısının da mazot parası vermeden çalışmadığını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Şu anda ambulans sayısı 120-130 civarında. Vatandaşımızın bir nefesini dahi biraz daha kaliteli ve rahat alsın diye milyarları harcamaktan asla çekinmezse o zaman bu bayrak dalgalanır. O zaman güçlü devlet oluruz. Türkiye önemli zaman dilimlerinden geçiyor. Türkiye, tarihi bir çağı değiştiriyor ve dönüştürüyor. Artık koalisyon hastalıklarından kurtuldu bir daha geri gelmemek üzere. Onun için 24 Haziran'da verdiğiniz karar, aklınız ve vicdanınızla doğru olarak gördüğünüz neyse o olsun dedi.

'BIRAKIN BİRİLERİ DİLEDİKLERİ KADAR YALAN SÖYLESİNLER'

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'i, Denizli mitinginde kendisi için söylediği sözler nedeniyle mahkemeye verdiği ifade eden Bakan Zeybekci, Bırakın birilerinin bildiği o siyaset yöntemlerini. Bırakın birileri diledikleri kadar yalan söylesinler, iftira atsınlar, gelsinler burada bir kadın olarak bile bir erkeğin ağzına yakışmayacak lafları Denizli'de benim hanım kardeşlerimin önünde utanmadan ve sıkılmadan söylesin. Biz onunla mahkemede ve Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız. Hakkımızı onlara helal etmeyeceğiz diye konuştu.

Konuşmaların ardından Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Semt Polikliniği'nin açılış kurdeleleri kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title