Haberler

Denizbank'a 360 Milyon Dolar'lık Seküritizasyon Kredisi

Güncelleme:

DenizBank, havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında yeni bir uzun vadeli kaynak sağladı.

DenizBank; HSBC Bank Plc, Standard Chartered Bank ve Sberbank Europe AG öncülüğünde, Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) da yatırımcı olarak katıldığı toplam 360 milyon Dolar tutarında, 8 yıla kadar vadeli seküritizasyon kredisi sağladı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, kredinin 240 milyon dolarlık kısmının tarım ve kamu finansmanı alanında kullandırılacağını söyledi.

DenizBank; 10 Haziran 2014 tarihinde HSBC Bank Plc, Standard Chartered Bank ve Sberbank Europe AG koordinatörlüğünde Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) da diğer uluslararası yatırımcılar olarak katıldığı toplam 360 milyon Dolar tutarında seküritizasyon kredisi temin etti. Sigortasız olarak ihraç edilen işlem, Fitch tarafından BBB seviyesinde derecelendirildi.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Temin ettiğimiz seküritizasyon kredisi, DenizBank'ın uluslararası arenadaki gücü ve itibarını bir kez daha kanıtladı. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu'nun elde ettiği bu yeni kaynağın, ülke ekonomimize değerli bir katkı sunacağına inanıyorum. Söz konusu işlem, DenizBank'ın uluslararası ticari ve kalkınma bankaları ile yoğun ve kuvvetli işbirliğinin de önemli bir göstergesi. Uzun vadeli bu kredinin minimum 240 milyon Dolar'lık kısmını, stratejik önem atfettiğimiz tarım ve kamu finansmanı alanlarındaki müşterilerimizin finansmanı için kullandıracağız. Kredinin ülkemize ve sektörlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Standard Chartered Bank Hakan Ateş Denizbank Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title