Haberler

Deliha 2 İzmirlileri Kahkaya Boğdu

Güncelleme:

Yapımcılığını BKM filmin gerçekleştirdiği, Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Aksel Bonfil ve Eda Ece ile paylaştığı " Deliha 2 " filminin İzmir Galası ''Optimum'' da gerçekleştirildi.

İzmirli oyuncu ve senarist Gupse Özay yeni filmi Deliha 2 ile İzmir'i kahkahaya boğdu.

BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrollerini oynadığı, ''Deliha 2'' filmi, tam kadro ekibi ile Optimum' da ziyaretçilerle buluştu. Optimum' da on binlerce seveni coşku ile ağırlanan Gupse Özay ve film ekibi, film gösterimi öncesinde esprileri ile İzmirlileri kahkahaya boğdu.

Deliha' yı Doğup Büyüdüğü İzmir'de Hemşehrileri Bağrına Bastı

Film gösterimi öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Gupse Özay ve film ekibi, İzmir'de gördükleri büyük ilgi karşısında oldukça mutlu olduklarını ifade ederken, tüm sinema salonlarını dolaşarak sinemaseverleri selamladı.

Kızını Yalnız Bırakmadı

İzmir'in tanınmış avukatlarından biri olan Senih Özay'da, kızı Gupse Özay'ı İzmir galasında yalnız bırakmadı. Birbirinden keyifli dakikaların yaşandığı galada Baba- Kız birlikte poz verirken, gecede oldukça keyifli dakikalar yaşandı. Dev Ajans organizasyonu ile Optimum' da binlerce ziyaretçisi ile buluşan film ekibi, İzmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatırken bu özel günü müthiş bir selfie ile ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Gupse Özay, doğup büyüdüğü İzmir'de sevgi seli eşliğinde karşılandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gupse Özay İzmir Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title