Haberler

Dehşet Mağduru Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, kendisinden 23 yaş büyük olan ve bir süre önce boşandığı kocası H.Ö.(Hayri Özel) tarafından tabancayla vurularak öldürülen 25 yaşındaki Filiz Aktaş, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, kendisinden 23 yaş büyük olan ve bir süre önce boşandığı kocası H.Ö. (Hayri Özel) tarafından tabancayla vurularak öldürülen 25 yaşındaki Filiz Aktaş, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Polisin tabancayla vurup yaralayarak yakaladığı katil zanlısı H.Ö.'nün tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.Dün (perşembe) İzmir-Çanakkale karayolu üzerindeki Menemen Yaya Üst Geçidi'nde meydana gelen olayda, işe giden bir çocuk annesi Filiz Aktaş'ın yolu, 4 yıl evli kaldıktan sonra geçen yıl boşandığı H.Ö. tarafından kesildi. 1992 yılında işlediği cinayetten dolayı yattığı cezaevinden afta çıkan H.Ö., belinden çıkardığı tabancayla genç kadını kurşun yağmuruna tuttu. Başına ve göğsüne isabet eden çok sayıda mermi ile kanlar içinde kalan Aktaş, olay yerinde hayatını kaybetti. H.Ö. yakında olan ve kısa sürede olay yerine gelen polis ekibine de ateş açtı. Kaçmaya çalışan H.Ö., polis memurlarından Mustafa Yılmaz'ı, bir çocuğu kurtarmak için önüne atladığı sırada sağ ayağından yaraladı. Yaklaşık 15 dakika süren çatışmada H.Ö., kolundan, ayağından ve karnından vuralarak yakalandı. Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, üzerinden 2 tabanca, 9 dolu şarjör ve susturucu çıkan H.Ö.'nün tedavisinin devam ettiği bildirildi. Polis memuru Mustafa Yılmaz'ın tedavisinin de Ege Üniversitesi Hastenesi'nde sürdüğü bildirildi.

ACILI BABA, "BİZLERİ DE ÖLDÜRÜCEKTİ"

Boşandığı kocası tarafından öldürülen Filiz Aktaş'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Menemen Mahkeme Camisi'ne götürüldü. Aktaş'ın cenazesi burada öğlende kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Aktaş'ın babası Fevzi Aktaş, "Kocası sürekli onu tehdit ediyormuş, ama bize söylemedi, biz de kızımın arkadaşından öğrendik. Zaten kızımı öldürdükten sonra bizleri de öldürüp çocukla kaçmayı planlamış" dedi.

Polisin olayla ilgili soruturmasının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title