Haberler

Erdoğan'dan Süleyman Demirel'e Taziye Ziyareti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı döneminde zaman zaman sert sözlerle eleştirdiği 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Hacı Ali Demirel'in vefatı nedeniyle 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e taziye ziyaretinde bulundu.

ZİYARET YARIM SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güniz Sokak'taki evine giderek, Demirel'e başsağlığı diledi. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da bulundu.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel, 18 Aralık 2014'te ileri yaşa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

ERDOĞAN, SERT SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Başbakanlığı döneminde Kızılcahamam kampındaki bir konuşmasında Süleyman Demirel'i sert sözlerle eleştiren Erdoğan "Şu anda çözüm sürecinde aynı blok tespih taneleri gibi AK Parti'nin karşısında dizildiler. Milletin defterini dürdüğü siyasetçiler İP önderliğinde yeniden kucaklaştılar. Dün lakabı çoban olanlar şimdi İşçi Partisi'nin koyunu oldular" ifadelerine yer vermişti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Ali Demirel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

MALATYALI:

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ İNSANLIK ETMİŞ ESKİ BİR CUMHURBAŞKANINA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNMUŞ! ELEŞTİRECEK NE VAR BUNDA ANLAMADIM? SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ HUU?

23
41
yanıtYanıtla
saadet:

ilk seçimini kazandığında , sabahı beklemeden kimin elini öpmeye gitmişti. bilin bakalım akp liler.

38
17
yanıtYanıtla
ErdoganmobilWeb@haberler.com:

Tayyib erdogana iftira ata ata adamı cennetlik ettiniz : ahirette hepinizden alacak hakkını ozaman son pişmanlık fayda etmeyecek.

17
38
yanıtYanıtla
bundan sonra mhp-ülkücü:

bahçeli ziyarete gittiğinden bahçeliye mason hain şerefsiz diyen akpliler lütfen önden buyrun sizi bekliyoruz açıklamalarınızı

46
9
yanıtYanıtla
...:

bu rizelilerin ekseriye karakteridir, işine nasıl geliyorsa öyle davranır, çıkarcıdırlar. . .

36
16
yanıtYanıtla
ADAM61:

KIMSEDEN KORKUMUZ YOK ! AMA HER YERE 5. 000 KORUMA !

43
8
yanıtYanıtla
RİZE KARADERELİ:

bu rizelilerin ekseriye karakteridir, işine nasıl geliyorsa öyle davranır, çıkarcıdırlar. . .

42
4
yanıtYanıtla
sibel canmobilWeb@haberler.com:

her zamanki gibi söylediklerini yemiş her zaman yaptığı şey

18
27
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

ERDOGAN ALLAHTAN BASKA KIMSADEN KORKMAZ KEFENI CEBINDE HALK ONUN ICIN SEVER DIK DURUR DIKLENMEZ KAFANIZA YAZIN UZUN ADAM BASSAGLIGINA GITMIS BUNDA NE VAR ADAM GIBI ADAM BENIM CUMHURBASKANIM.

12
28
yanıtYanıtla
tatat:

şimdi birisini çıplak dolaşmaya ikna edebilirmisiniz yüz yıl önce kafasından sarıgını fesini aldığınız savaştığı bir zihniyetin şapkasını giydirdğiniz zaman anlatırdı yaşlılarımız çıplak gibi hisederlermiş haklıymış kılık kıyafetini aldınız boynuna astıgınız o zamanın tabiriyle ip kravatı ben her bu demir eli gördüğümde atalarımın o sözlerini hatırlardım şapkasıyla ben sizn çizginizdeyim diye askere yalvarırcasına yazıklar olsun eğer sende bu adam gibi olacaksan reis gerçekten hayal kırıklıgı yaşıyacak bu m, ilet

17
18
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title