Haberler

Çorum: Hemşire Adaylarının Mezuniyet Coşkusu

Gazi Üniversitesi Çorum Sağlık Yüksek Okulu'ndan 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde mezun olan hemşire adayları için Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Gazi Üniversitesi Çorum Sağlık Yüksek Okulu'ndan 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde mezun olan hemşire adayları için Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine, Sağlık Yüksek Okulu Müdiresi Feriha Yıldırım ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Çocuklarının mezuniyet heyecanını paylaşan aileler, hemşire adaylarını bu sevinçli gününde yalnız bırakmadı ve bu mutlu günü fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Tören ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Okul Müdiresi Feriha Yıldırım ve okul birincisi Nesrin Şimşek'in konuşmalarıyla devam etti. Yıldırım'ın konuşmasının ardından mezun olan 31 öğrenci, hep bir ağızdan hemşirelik andı okudu. Hemşire adayları daha sonra keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Yıldırım, okuldan mezun olan hemşire adaylarının hiçbirin işsiz kalmayacağını söyledi.

Hemşirelik mesleğinin sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu vurgulayan Yıldırım, hemşirelerin insanların en sıkıntılı ve acı dolu günlerinde yanında olduğunu ifade etti.

"Sizlerden fedakarlıklarınızı ve umutlarınızı kaybetmemenizi istiyorum" şeklinde konuşan Yıldırım, okulda hemşirelerin en iyi şekilde yetişmeleri için emek harcandığını ve bu emeğin boşa çıkmayacağını bildiğini kaydetti.

Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin özgür ve bağımsız bir ülke olduğuna da değinen Yıldırım, "Ne mutlu bize, bağımsız, özgür bir ülkede yaşıyoruz ve kendimizi ifade edebiliyoruz. Bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz" diye konuştu.

Son olarak Yıldırım, hemşire adaylarına iş hayatlarında başarılar dileyerek, "Gittiğiniz her yere şifa götürün, yolunuz aydınlık olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title