Haberler

"Çocuk Oyun Gruplarını Dezenfektan Aracı"yla Temizleyecek

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan parklarda yer alan oyun ve spor gruplarının temizlik ve dezenfekte çalışmaları için "Çocuk Oyun Grupları Dezenfektan Aracını" hizmete sundu.


Çocuk Oyun Grupları Dezenfektan Aracıyla ilk yıkama Çukurdere Mahallesi Gül Parkında yapıldı. Çukurdere Mahallesi Gül Parkta incelemelerde bulanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner'den çalışmalar ve yeni hizmete sunulan araçla ilgili bilgiler aldı.

BAŞKAN POLAT, "PARKLARIMIZDAKİ OYUN GRUPLARI PIRIL PIRIL OLACAK"

İlçe sınırlarında bulunan tüm parkların genel temizliğine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, "Ekiplerimiz her gün yüzlerce çocuk ve yetişkinin hoşça vakit geçirmek amacıyla geldiği parklarımızın temizliğini periyodik olarak yapıyor. Ancak bu uygulamaları teknik donanımı yüksek cihazlarla yapmak amacıyla önemli bir hizmeti halkımızla buluşturuyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimizin ortaklaşa yaptıkları bir çalışma doğrultusunda "Çocuk Oyun Grupları Dezenfektan Aracını" hizmete sundular, tüm parklardaki oyun aletlerini temizleyerek pırıl pırıl hale getirecek. Anne ve babalar parkların temizliği konusunda bazı endişe yaşıyorlar, bu sıkıntıların önüne geçmeye çalışıyoruz. Her gün yüzlerce vatandaşımızın uğradığı bu alanların daha temiz ve hijyenik olmasına önem veriyoruz. Aracımız ilk olarak Çukurdere Mahallemizdeki Gül Parkımızda hizmet vermeye başladı. Otomatik bir sistemle çalışan aracımız öncelikle ilaç sıkıyor ardından tazikli su ile oyun aletlerini daha temiz bir görüntüye kavuşturuyor. Bunu sağlarken de tamamen organik temizlik ürünleri kullanılıyor. Sağlık konusunda asla taviz vermedik, vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın daha sağlıklı şartlarda eğlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Güner Uğur Polat Yeşilyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title