Haberler

Çevrecilerden Karabalık’a Plaket

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Kocaeli Valiliği Ve İl Çevre Ve Orman Müdürlüğü Tarafından Ortaklaşa Düzenlediği 5 Haziran Dünya Çevre Günü Sekapark'ta Kutlandı.

Kocaeli büyükşehir belediyesi'nin, kocaeli valiliği ve il çevre ve orman müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlediği 5 haziran dünya çevre günü sekapark'ta kutlandı. Çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Çevre Günü'nde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'da Kocaeli'de en fazla atık pil toplayan ilçeler olarak plaketle ödüllendirildi.

Sekapark'ta Yapıldı

Sekapark'ta gerçekleşen kutlamalara Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Osman Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman, Kartepe Belediyesi Çevre Kontrol Şube Müdürlüğü Ekibi ve çok sayıda yetkili katıldı.

Her Gününüz Çevre Bilincinde Olsun

Etkinliklerde bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 365 Haziran Dünya Çevre gününüz kutlu olsun diyerek her günün çevre bilincinde hareket edilerek yaşanması gerektiğini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, önceleri İzmit Körfezi'nde hiçbir canlının yaşamasının mümkün olmadığını ifade ederek, "Ancak şimdi yunusların yüzdüğü ve insanların körfezin bazı bölgelerinde denize girdiği bir denize sahibiz. Köylerimizde bile arıtma tesisimiz var. Yeşil alan miktarımız her geçen gün artıyor. Ağaçlandırma çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımız temiz ve yeşil bir çevrede yaşıyor ve yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Değişiyor

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise Topaca, Kocaeli'nde çevre sağlığı, içme suyu ve atık su arıtma tesisleri, su havzaları ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgiler vererek kentin her geçen gün bu çevre bilincinde hizmet almaya devam edeceğini ifade etti. Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Osman Çakmak ise Büyükşehir Belediyesi'nin çevre ile ilgili yaptığı hizmetlerin çok önemli olduğunu belirterek beraber birçok projeye imza atıp Kocaeli'nin daha temiz bir kent olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Plaket Takdim Edildi

İlköğretim okulu öğrencilerinin çevre konulu tiyatro gösterilerinin gerçekleştiği etkinliklerde çevre ile ilgili yaptığı hizmetlerden dolayı Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a plaket takdim edildi. Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Dernek Genl Müdürü İnci Kavuştu'dan plaketini alan Başkan Karabalık, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek adına yürütülen çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca atık pil toplama yarışmasında dereceye giren okullara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title