Haberler

Can Dostlarımız İçin Bir Çivide Sen Çak"

Güncelleme:

Dernek yetkilileri bu anlamda "Can Dostlarımız İçin Bir Çivide Sen Çak" Adını verdikleri güzel bir çalışma gerçekleştirecekler.

Kısa bir süre önce kurulan ve kısa adı DO-YA olan Hatay Doğa ve Yaşam Derneği anlamlı çalışmalara imza atmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, derneğin amacının; Doğal yaşamın korunması hususunda, doğal hayatın içinde barındırdığı bitki ve hayvanların korunması için, yaşamın tadına varılması için, doya doya yaşamak olduğunu ifade ederek, "Yıllardır doğanın ve hayvanların korunması adına arkadaşlarımla birlikte bir çok etkinlik yaptık ve artık çalışmalarımızı bir dernek çatısı altında yapmaya karar verdik. Derneğimiz 24.8.2012 tarihinde resmi olarak kuruldu. Derneğimize üye kayıtlarımız hızla devam ediyor. Dernek olarak, Antakya, İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve diğer tüm ilçelerimizden bize destek veren, doğa ve hayvan sever dostlarımızla birlik ve beraberlik içinde, Doğanın ve hayvanların yasalara ve vicdanlara uygun şekilde korunması için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Kısa zamanda yeni bir etkinlik için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, "Dernek olarak ilk etkinliğimiz 'Can Dostlarımız İçin Bir Çivide Sen Çak' adını verdiğimiz çalışmamız olacak. 08.09.2012 Cumartesi günü saat 14.30'da Antakya Belediyesi Geçici Başıboş Hayvan Barınağı Kısırlaştırma Merkezinde (Turunçlu / Su arıtma tesislerinin içerisinde) toplanarak bakım evindeki can dostlarımızın kulübelerini tamir edeceğiz. Bakım evini ziyaret eden arkadaşlardan da ziyaretlerinde mama, süt, makarna, ilaç ve tadilat için çivi matkap vs gibi malzemeler getirmelerini rica ettik. Bu etkinliğimizdeki amaç bakımevine destek olmak ve o ortamda tedavi olan, sokakta yaşamını sürdürmeye çalışan can dostlarımızla mutlu bir gün geçirmek. Onların yemek, su dışında en büyük eksiklikleri sevgidir… İlçelerimizden bir çok doğa ve hayvan sever vatandaşımız etkinliğe katılacağını ifade etti. Katılım ne kadar çok olursa, o kadar büyük bir mutluluk duyacağız. Güzel şehrimizin güzel insanlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Etkinliğin Adı: "Can Dostlarımız İçin Bir Çivide Sen Çak"

Tarih: 08.09.2012 Cumartesi

Saat : 14.30

Yer: Antakya Belediyesi Geçici Başıboş Hayvan Barınağı Kısırlaştırma Merkezi (Turunçlu / Su arıtma tesisleri içinde)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antakya Belediyesi Karaahmetli Turunçlu Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title