Haberler

Çaldığı Kasayı Boşaltıp, Sulama Kanalına Attı

Güncelleme:

Adana'da 26 yaşındaki E.Y., pencere demirini kırdığı evden içinde 23 bin 500 dolar ve 600 TL para bulunan çelik kasayı çaldı.

Adana'da 26 yaşındaki E.Y., pencere demirini kırdığı evden içinde 23 bin 500 dolar ve 600 TL para bulunan çelik kasayı çaldı.

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki  Bahçeşehir Mahallesi'nde oturan Cuma Bayram'ın, 20 Mayıs 2014 tarihinde komşu ziyaretine gittiği sırada kimliği belirsiz kişiler, pencere demirini kırıp, evde bulunan çelik para kasasını çaldı.

Eve geldiğinde hırsızlık yapıldığını gören Bayram, durumu polise bildirdi. Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmada, evin odasındaki eşyaların üzerinde hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan E.Y.'ın parmak izi bulundu.

Polis ekipleri, içinde 23 bin 500 dolar ile 600 TL para bulunan çelik para kasasını çalan E.Y.'ı yakalamak için çalışma başlattı. E.Y.'ın oturduğu Yüreğir İlçesi'nin Çamlıbel Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi yakaladı.

İfadesinde suçunu itiraf eden E.Y., içindeki paraları alıp, kasayı Ulubatlı Hasan Mahallesi yakınından geçen sulama kanalına attığını söyledi.

Sorgusunda, "Delil yoksa, suç da yok diye düşündüm. Bu yüzden kasayı kanala attım" diyen E.Y., kasayı attığı yeri polis ekiplerine gösterdi. Ancak yapılan çalışmada kasa çıkartılamadı.

2 ayrı hırsızlık olayına daha karıştığı belirlenen E.Y., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title