Haberler

Büyükçekmeceli çocuklar anneleriyle birlikte kitap okuyor

Güncelleme:

Büyükçekmeceli anneler çocuklarıyla birlikte Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde bir araya gelerek kitap okuyor.

Büyükçekmeceli anneler çocuklarıyla birlikte Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde bir araya gelerek kitap okuyor.

Büyükçekmece Belediyesi, okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığını çocuklara kazandırmak adına anneler ve çocukları için okuma günleri düzenliyor.

Klasik müzik eşliğinde okuma

Anneleriyle birlikte günde 1 saat istedikleri hikaye kitaplarını okuyan çocuklar küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazanıyor. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde klasik müzik eşliğinde çocuklarıyla birlikte kitap okuyan anneler, sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür etti.

"Çocuklarımızın ufku genişliyor"

Anneleri çocuklarıyla birlikte Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'ne davet eden Başkan Akgün, "2019 yılını Büyükçekmece'de Okuma Yılı ilan etmiştik. İlçemizde okuma etkinlikleri düzenledik. Bu etkinlikler sayesinde vatandaşlarımız bol bol kitap okudu. Küçük çocuklarımız okuma alışkanlığı kazandı. Anneler çocuklarıyla birlikte 5 günde 1 Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kitap okuyorlar. Çocuklarımızın ufku genişliyor. Anneleriyle hikayelerini paylaşıyorlar. Babalar ve gençler de bu etkinliğimize dahil olabiliyor. Kitap okumak isteyen herkesi Atatürk Kültür Merkezi'ne davet ediyoruz" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece AKM Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title