Haberler

Beşiktaş'ta Plaj Voleyboluna Start Verildi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro Beach Tour 2014 Beşiktaş Cup etabı bugün başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro Beach Tour 2014 Beşiktaş Cup etabı bugün başladı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Beşiktaş Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen TVF Pro Beach Tour 2014 Beşiktaş Cup etabı, Beşiktaş İskelesi'nde gerçekleşiyor.

"14 BİN 200 TL PARA ÖDÜLÜ DAĞITILACAK"

14 bin 200 TL para ödülü dağıtılacak TVF Pro Beach Tour 2014'ün 16. etabı olan Beşiktaş Cup'ta Türkiye'nin başarılı plaj voleybolcuları ile birlikte Çek Cumhuriyeti ve Estonyalı sporcular da mücadele ediyor. 13 erkek, 5 bayan takımın katıldığı organizasyonun final maçları ise Pazar günü oynanacak.

Organizasyona ilişkin bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Türkiye Voleybol Federasyonu ile (TVF) beraber çok önemli bir etkinliği şehrin göbeğinde gerçekleştiriyoruz. Buraya 600 ton kum döktük. Her türlü uluslararası standartları sağlayarak burada Pro Beach Tour turnuvası düzenlemiş durumdayız. Yurt dışından çok yoğun bir katılım var. Bugün açılışın ilk günü. Pazar günü finali yapılacak. Bütün dünya Beşiktaş'tan Pro Beach finalini izleme fırsatı bulacak" açıklamasında bulundu.

Organizasyona, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran da katıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Beşiktaş Belediyesi Çek Cumhuriyeti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title