Haberler

Belediye Binasında Dehşet Anları

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde, Koru Belediyesi’ni elektrikli testere ile basan bir saldırgan, belediye binasını harabeye çevirdi.

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde, Koru Belediyesi'ni elektrikli testere ile basan bir saldırgan, belediye binasını harabeye çevirdi. Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ise camdan atlayarak canını kurtardı.

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'la aralarında daha önceden bir husumet olduğu öğrenilen H.K (35) eline aldığı elektrikli testere ile belediye binasına geldi. İlk olarak belediye personelini testere ile tehdit eden saldırgan, personeli bir odaya toplayarak kapıyı üzerlerinden kilitledi. Ardından makama yönelen saldırgan Kamil Yaman'ı aramaya başladı. Saldırganı fark eden Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ise makam odasının camından atlayarak canını kurtardı. Makam odasının kapısını ve mobilyaları testere ile keserek zarar veren saldırgan olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Olayın ardından belediye binası adeta harabeye döndü. Olayı duyan CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel de beldeye gelerek Belediye Başkanı Kamil Yaman'ı teselli etti. Olayın korku filmlerini aratmadığını dile getiren Özel belediye başkanı Kamil Yaman ve personele her hangi bir şey olmamasının ise sevindirici olduğunu söyledi. Olayın şokunu üzerinden bir türlü atamayan Koru belediye Başkanı Kamil Yaman ise gazetecilere her hangi bir açıklama yapmadı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çınarcık Yalova Politika Güncel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

500

Yorumlar (1)

koru sakinimobilWeb@haberler.com:

O adam be ailesi Kamil Yamana oy atmadı diye.. Adamı kestiği cezalarla iflas ettirdi. Ailesini dağıttı.. Hakketti...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title