Haberler

Bayan Kasap, "MİNİK Yürekleri Tebrik Etti"…

Güncelleme:

Merkez Anaokulu öğrencileri, kocaman yürekleri ve minik elleriyle topladıkları "45" yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın eşi Menduha Kasap'a teslim ettiler.


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın hayata geçirdiği Belediye Sosyal hizmetler ofis'ine Merkez Anaokulu öğrencilerinin, kocaman yürekleri ile başlattıkları yardım kampanyasında topladıkları 45 koliyi belediye başkanı eşi Menduha Kasap'a teslim ettiler.

Çocuklara özel ilgi gösteren Bayan Kasap, teşekkür edip çeşitli hediyeler takdim edip ikramda bulundu.

Bayan Kasap, yaptığı açıklamada:"Çocuklarla yaptığım sohbette, Akranlarının üşümelerine üzüldüklerini, onlar üşümesin diye giyecek, oyuncakları olmayanların oynayabilmeleri için oyuncak, ayakkabısı olmayanlar için ayakkabı topladıklarını söylediler. Duygulandım, gurur duydum. Bu kocaman yürekleri tebrik edip kucakladım. Bu minik yavrularımızın kampanyalarına duyarlı davranan Anne Babalara, eğitimlerinde hassasiyet gösteren Okul Müdürü Fazilet Hanım ve Öğretmenleri Buket Ünal hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Biz de Rize Belediyesi olarak toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine takdim etme görevini üstleneceğiz"dedi.

Okul Müdürü Fazilet Küçükmustafa ise; Kampanyamızla, hem ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmak hem de çocuklarımızı insani duygularla tanıştırmak ve yardımseverlik duygusunu aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Yardımları ile kampanyalarına katkı koyan tüm okul öğrencilerimize ve Ailelerine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reşat Kasap Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title