Haberler

Başkan Lokman Çağırıcı'ya Bir Ödül Daha

Türkiye'nin önemli haber sitelerinden 'haber7.com' sitesi yılın enlerini seçti.2.5 milyon okuyucunun oy kullandığı ankette Yılın İlçe Belediye Başkanı kategorisinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı İstanbul'da birincilikle Türkiye...

Türkiye'nin önemli haber sitelerinden 'haber7.com' sitesi yılın enlerini seçti. 2.5 milyon okuyucunun oy kullandığı ankette Yılın İlçe Belediye Başkanı kategorisinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı İstanbul'da birincilikle Türkiye genelinde ise ikincilikle ödüllendirildi.

Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Kurumsal İletişim Sorumlusu Mustafa Özbek ve Yayın Koordinatörü Osman Ateşli'nin düzenlediği basın toplantısında 27 kategoride düzenlenen ankette ilk üç dereceye girenlerin listesi açıklandı.

HALK BELİRLEDİ, HALK SEÇTİ

Haber7.com'un 10. yılını kutladığını belirten İbrahim Erdoğan, "Haber sitemizi günlük 1 milyonu aşkın kişi ziyaret ediyor. 2012 yılının enlerini seçmek için iki aşamalı bir anket düzenledik. İlk bir aylık dilimde hiç seçenek vermeden okuyuculardan enleri belirlemesini istedik. Daha sonra verilen cevaplardan ilk 10'a girenleri, ikinci aşamada okuyuculardan seçmelerini istedik. Toplam 2,5 milyon oy kullanıldı. Noter huzurunda sonuçları açıklanan anketimizde bir IP'den iki oy kullanılmasını engelleyen bir çalışma yaptık. Böylece reel bir sonuca ulaştık" diye konuştu.

Yılın Belediye Başkanı kategorisinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu birinci, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ikinci, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise üçüncü oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lokman Çağırıcı İstanbul Bağcılar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title