Haberler

Başkan Bakıcı, Halk Gününde Vatandaşları Ağırladı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği 'Halk Günü' buluşmalarında vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta gerçekleştirilen halk günü buluşmalarına vatandaşlar yoğun katılım gösterirken Başkan Bakıcı, çocukları da sevindirmeyi ihmal etmedi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta düzenleyerek geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşları ağırlayarak görüş ve taleplerini dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor. Bozüyük Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Bakıcı, "Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı 'Halk Günü' buluşmalarımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbihal ediyoruz. Çünkü biz birlikte güçlü bir aileyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bakıcı Bozüyük Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title