Haberler

Başkan Adayı Yanılmaz Ziyaretlerini Yoğun Bir Tempoda Sürdürüyor

Güncelleme:

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, esnaf, kamu kurum kuruluşları ile STK ziyaretlerine devam ediyor.

Sabah erken saatlerden itibaren Elliler Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Başkan Adayı Yanılmaz, esnafları tek tek dolaşarak kendileri ile bir süre sohbet etti. Esnafın dertleriyle dertlenmek onların sıkıntılarına çözüm bulmak için gecesini gündüzüne katacağını ifade eden Ak Parti Adayı Yanılmaz, göreve geldiği zaman esnafa sonuna kadar kapılarının açık olduğunu söyledi.

BAŞKAN ADAYI YANILMAZ: ESNAFIN DERDİYLE DERTLENECECEĞİZ

Elliler çarşısı esnafının yakın ve sıcak ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür eden Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Yanılmaz şunları söyledi:

"Bugün Elliler Çarşısı esnafımızı ziyaret ettik ve onların ilgisine şahit olduk. Esnaflarımıza yüce Allah'tan bol kazançlar diliyor, işlerinin her daim iyi olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimiz takdirde esnafımızın sürekli yanında olacağımızı, dertleriyle dertleneceğimizi ifade etmek istiyorum. 30 Mart'tan sonra da bu ziyaretlerimize devam edeceğiz, kendilerinin fikirlerini alarak belediyemize katma değerleri konusunda çalışmalar yapacağız."

BAŞKAN ADAYI YANILMAZ'DAN ŞOFÖRLER ODA BAŞKANI TORAMAN'A ZİYARET

Ak Parti Elazığ Belediye başkan Adayı Mücahit Yanılmaz Elliler Çarşısı esnaf ziyareti sonrasında Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Şevket Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Oda Başkanlığına seçilen Toraman'a Başkan Adayı Yanılmaz yeni görevinde başarılar diledi. Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır olduğu görüşmede Başkan Adayı Yanılmaz ile Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman bir süre sohbet etti.

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz daha sonra Elazığ'da yaşayan Bingöllü hemşehrilerimiz tarafından organize edilen toplantıya katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Adayı Yanılmaz, Belediye Başkanı olduğu takdirde farklı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğini ve herkese eşit mesafede yaklaşacağının altını çizdi.

BAŞKAN ADAYI YANILMAZ'DAN AYIŞIĞINA KUTLAMA ZİYARETİ

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz'ın bugün bir diğer durağı ise kuruluşunun 11. Yılını kutlayan Ayışığı Gazetesi oldu.

Ayışığı Gazetesi'ni ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Hatice Özer ile bir araya gelen Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, Ayışığı Gazetesi'nin tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla 11 yıl boyunca çalışmalarını sürdürdüğünü ve bundan sonra da aynı heyecanla gazetecilik sektöründe başarı grafiğini artıracağına inandığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Ak Parti Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title