Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon Ziyareti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar: "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerinde sadece merkezde 537 trilyon liralık, 10 ayrı yatırımı ve eseri hizmete açtı"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Trabzon'daki toplu açılış törenlerinde, sadece merkezde 537 trilyon liralık, 10 ayrı yatırımı ve eseri hizmete açtığını ifade etti.

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, 23-24 Kasım'da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenlerine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür etti.

Halkın bu programlarda AK Parti ve Başbakan Erdoğan'a güvenini, desteğini ve inancını bir kez daha ifade ettiğini belirten Günnar, şöyle devam etti:

"Toplu açılış törenleri eşliğinde düzenlemiş olduğumuz mitinglerimize halkımızın teveccühü çok fazla idi. Hemşehrilerimiz her zamanki gibi samimi ve sıcakkanlıydı. Açılışlar vesilesiyle alanları dolduran hemşehrilerimizin coşkusu ve heyecanı Başbakanımızı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Trabzon iki gün boyunca tarihi günlere tanıklık etmiştir."

Türkiye'nin 2023 hedefleri kapsamında sadece bölgesinde değil, dünyada lider ülke olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Günnar, şunları kaydetti:

"Trabzon Başbakanımızın gözbebeğidir. Bunu da son programda bir kez daha göstermiştir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerinde sadece merkezde 537 trilyon liralık, 10 ayrı yatırımı ve eseri hizmete açtı. Ardından Akyazı Spor Kompleksi'nin temelini atarak iki yıl sonunda bitirme sözü verdi. Bu yatırımlar Trabzon'umuz için çok büyük yatırımlardır. Yatırımlar sadece bunlardan ibaret değil. Vakfıkebir'de 33 trilyon, Araklı'da ise 23 trilyon liralık yatırım hizmete açıldı. Trabzon'a tüm bu açılış törenleriyle 593 trilyon liralık yatırım, hizmet ve eser kazandırılmıştır. Yatırımların Trabzon'umuza kazandırılmasında emeği geçen bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediyelerimize, kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Tabiki en büyük teşekkürü Trabzon'umuza 2 gün ayıran, vatandaşlarımızla buluşan, iş dünyasının sorunlarını dinleyen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ediyorum." - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adnan Günnar Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title