Haberler

Başakşehir'de boğulan kardeşlerin otopsi işlemleri devam ediyor

Güncelleme:

Başakşehir'de boş arazideki gölete giren ve boğularak hayatını kaybeden 2 kardeşin otopsi işlemleri sürüyor. Ailelerin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi devam ediyor.

Başakşehir'de girdikleri gölette boğularak hayatını kaybeden 2 kardeşin otopsi işlemleri devam ediyor.

Kayabaşı Mahallesi 24. Bölgesi'nde dün boş arazideki gölete giren ve boğularak hayatını kaybeden Mısır uyruklu kardeşler F.A. (7) ve B.A'nın (10) otopsi işlemleri devam ederken, çocukların aileleri ile yakınlarının Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişleri sürüyor.

Ailenin komşusu olan Mehmet Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çocukların yapay gölete serinlemek amacıyla girdiğini belirterek, "Küçüğü boğulunca büyüğü de giriyor. Çırpınmaya başlıyorlar. Dibi bataklık olduğu için rahmetli oluyorlar. Biraz derin bir noktası vardı. Orada ikisi birbirine sarılarak rahmetli oluyorlar." dedi.

Gölette hayvanlar su içtiği için çocukları oraya sokmadıklarını anlatan Aydın, "Nasıl oldu anlamıyoruz. Çocukları göndermiyorduk. Kendi güvenlik önlemimizi kendimiz alıyorduk. Küçük giriyor, büyük de onu kurtarmak için giriyor. Babaları da 2 sene önce trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Yani biz de elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Anne kurtarmak için suya atlıyor. Biz de elbiselerini getirdik." ifadelerini kullandı.

Olay

Kayabaşı Mahallesi 24. Bölgesi'nde dün akşam saatlerinde yabancı uyruklu 3 çocuk eğlenmek için etrafı çevrili gölete girmişti.

Çocukların bağırmasıyla çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmuş, bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri ile İBB Su Altı Arama Kurtarma (İSAK) dalgıçları sevk edilmişti.

Ekipler gölette 7 yaşındaki F.A. ve 10 yaşındaki B.A'nın cansız bedenine ulaşırken, bir çocuk ise hastaneye götürülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Başakşehir Otopsi Olay Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title