Haberler

Balıkesirspor-Göztepe Maçından Notlar

TFF 1. Lig'e oynadığı 2 maçı da kaybederek başlayan Balıkesirspor'da karşılaşma öncesi istifa sinyali veren Teknik Direktör Reha Erginer, Göztepe önünde geçen hafta milli maç için ülkesine giden ve takımla çalışmalara 3 gün önce başlayan Foxi Kethevoama'yı yedek soyundurdu.

TFF 1. Lig'e oynadığı 2 maçı da kaybederek başlayan Balıkesirspor'da karşılaşma öncesi istifa sinyali veren Teknik Direktör Reha Erginer, Göztepe önünde geçen hafta milli maç için ülkesine giden ve takımla çalışmalara 3 gün önce başlayan Foxi Kethevoama'yı yedek soyundurdu. Erginer, Muhammet Ali'ye bu sezon ilk kez ilk 11'de forma verirken, sol bekte Bülent'i tercih etti. Tecrübeli teknik adam, yeni transferlerden N'Dongala ile birlikte Tadic'i de maç kadrosuna almadı.

BALIKESİRSPORLU taraftarlar, ilk iki haftada gelen şanssız yenilgiler sonrası ilginç tezahüratlarıyla takımlarının şeytanın bacağını kırmasını diledi. Onkolikler, 'Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah' diye bağırdı. Kırmızı-beyazlılar, 'Bizler inandık, siz de inanın, bizim için bu maçı alın' tezahüratıyla takımı motive etmeye çalıştı.

Ev sahibi taraftarlar, karşılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp alkışladı. Bal-Kesliler daha önce Göztepe'de oynayan Dilaver'i tribünlere çağırdığında ise sarı-kırmızılı taraftarların ıslıklı tepkisi geldi.

BALIKESİRSPOR sahaya sadece 3 yabancı; Vukovic, Glumac ve Bekamenga ile çıkarken, Göztepe'de Leo Schwechlen, Adis Jahovic, Gosso, Segbefia, Kone ile Türk statüsünde oynayan Benjamin Fuchs ilk 11'de yer aldı.

GÖZTEPE'de transfer döneminin sonunda son takviye hamlesi olarak takıma katılan Makedon golcü Adis Jahovic ilk kez forma giydi. Teknik Direktör Okan Buruk, transferini çok istediği Jahovic'i ilk 11'e monte etti.

BAL-Kes'te ligin ilk haftasında Eskişehirspor ağlarını sarsan Bekamenga, Göztepe'yi de boş geçmedi. Ev sahibi taraftarlar henüz 3. dakikada gelen ilk gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

MAÇA özellikle Balıkesirli sporseverlerin ilgisi az oldu. Göztepeli taraftarlar ise kale arkasında kendilerine ayrılan 720 kişilik tribünü tıklım tıklım doldurdu. Maraton ve kapalıda büyük boşlukların dikkat çektiği Atatürk Stadı'nda bu önemli karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi. Taraftarlar, İstiklal Marşı'nın ardından 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye slogan attı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Reha Erginer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
title