Haberler

Balıkesir'e Atanan Vali Yaman, Kırklareli'nden Ayrıldı

Güncelleme:

Valiler kararnamesi ile Balıkesir'e atanan Vali Mustafa Yaman, veda ziyaretlerinin ardından Kırklareli'nden ayrıldı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın konağı önünde yapmak istediği Atatürk panolarına izin vermemesiyle başlayan krizle gündeme gelen Vali Yaman, valilik önünde törenle uğurlandı.

Uğurlama töreni Kırklareli Valiliği önünde yapıldı. Buradaki programa kurum ve resmi dairelerin müdürlerinin yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar, siyasi partilileri ve az sayıda kişi katıldı. Personelle vedalaşıp valilik binasından çıkan Vali Mustafa Yaman, tören mangasını selamladı. Ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaşarak vedalaşan Vali Yaman, 2011 yılı Mart ayında göreve başladığını hatırlatarak şunları söyledi:

"2011 yılı Mart ayında hükümetimiz sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız beni burada görev yapmamı uygun bulmuş, 3.5 seneyi aşkında Kırklareli'nde görev yaptım. Güzel duygularla ayrılıyorum. Çok şey söyleyebilirim ama en güzel söyleyeceğim şey Kırklareli halkının ben ve ailem çok büyük desteğini aldı. Hayırlı hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu son kararname ile Türkiye'mizin güzel illerinden bir tanesi olan Balıkesir ilinde görev yapmamı uygun buldular. Kırklareli halkından, mesai arkadaşlarımızdan ve bize destek veren, vermeyen herkesten helallik isteme fırsatı oldu. Değerli hemşerilerime ve değerli Kırklarelileri huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Güzel duygularla ayrılıyorum."

Vali Yaman konuşmasının ardından eşi Gülseren Yaman ve kızı Elif Nur Yaman ile birlikte Kırklareli'nden ayrıldı.

PANO YAPILMASINA ENGEL OLMUŞTU

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın vali konağının olduğu istasyon Caddesi'ne Atatürk posterlerinin asılacağı pano yapılmasına engel olan Vali Mustafa Yaman, yaklaşık 2 aydır süren krizle gündeme gelmişti. Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Siyam Kesimoğlu, izinli olup kentte olmadığı için uğurlama töreninde yer almazken, başkanvekili ve yardımcıları da uğurlama törenine katılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Balıkesir Politika Güncel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500

Yorumlar (1)

Ayşe:

Kırklareli iline insanlık dersi verip daha güzel bir ile terfi eden sayın valimize yeni görevinde başarılar.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title