Haberler

Bakanlardan Başkan Fadıloğlu'na Tam Not

Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkı'na yapılan Biyolojik Şelale ve Biyolojik Gölet'i gezen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yapılan hizmete hayran kaldı.
Bir dizi gezi...

Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkı'na yapılan Biyolojik Şelale ve Biyolojik Gölet'i gezen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yapılan hizmete hayran kaldı.

Bir dizi gezi ve açılışlar için Gaziantep'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Dülük Baba Tabiat Parkı'nı gezdi. Bakan Eroğlu ve Şahin'e Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Tural, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli eşilik etti.

Fadıloğlu, Dülük Tabiat Parkı'nı gezen Bakan Eroğlu ve Şahin'e Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale hakkında bilgi verdi. Dülük Tabiat Parkı içerisinde farklı projeleri de aktaran Başkan Fadıloğlu, parkın ayrıca piknik alanlarının da olduğunu dile getirdi. Dülük Tabiat Parkı'na hayran kalan her iki bakan biyolojik şelalenin üzerinde bulunan köprüde protokol üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tabiat Parkı'nı gezen Bakan Veysel Eroğlu ve Fatma Şahin, yine burada üretilen onlarca kekliği protokol üyeleri ile birlikte doğaya bıraktı. Keklikler havalanmaya çalışırken tüyler nedeniyle, Bakan Fatma Şahin zor anlar yaşadı. Bu sırada bırakılan bir keklik ise Bakan Eroğlu'nun koluna konarak bir süre bekledi. Herkesin ilgi odağı olan keklik daha sonra havalanarak gökyüzünde kayboldu.

Gezinin ardından açıklamalarda bulunan Eroğlu, Biyolojik Gölet ile Biyolojik Şelale'ye hayran kaldığını belirterek, "Ben de bu çalışmaları ve bu tesisin bu kadar güzel olduğunu görünce çok mutlu oldum. Burasını Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizden istediği zaman, acaba böyle güzel bir alan oluşturabilecek mi diye bir tereddüdümüz vardı. Ama ben bir hoca olarak Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na 10 üzerinden 10 notu verdim. İşte hizmet budur. Halkın temiz nefes alacağı, çoluk çocuğuyla birlikte güzel bir gün geçirecekleri alanları sunmak bizim de vazifemizdir. Ben Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na gönülden teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mükemmel ve örnek bir alan olmuş. Bu konuda ben hassas ve titiz bir insanım ama buradaki hizmet bizi ziyadesiyle memnun etti. Dülük Tabiat Parkı tüm Gazianteplilere hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah burada güzel vakit geçirirler. Bizim de zaten bütün maksadımız insanlarımıza güzel ve nezih yerler oluşturmaktır" dedi.

Bakan Şahin ise, "Daha önce buranın bir kısmını yine Bakanımız ile birlikte açmıştık. Bugün de geri kalan kısmını gezme fırsatı bulduk. Gördüğünüz gibi burada kalite var, estetik var. İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için gerekli bütün altyapı var. Şimdi ben Gaziantepli olduğum için biliyorum, Gaziantep halkı yeşili çok seviyor. Pazar günleri bütün vatandaşlarımız piknik yapmak için bir ağaç altı bulmaya çalışıyor. Gördüğünüz gibi Dülük Tabiat Parkı'nda her şey var. Suyuyla, her türlü çiçeğiyle, ağaçlarıyla Gazianteplilerin hafta sonu ailece gelip güzel bir gün geçireceği güzel bir ortam hazırlanmış durumda. Sosyal belediyecilik de aslında böyle bir şeydir. Ben öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na da, tüm çalışma arkadaşlarına da, burada emeği geçen herkesi de öncelikle tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum. Bizde her şey böyle kaliteli, estetik oluyor ve vatandaşa cazibe merkezi oluşturuyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun da belirttiği gibi buraya gelenlerin sayısının, buradaki hizmetlerin bitmesinin ardından 3 katına çıktığını görüyoruz. Bize düşen görev de bu şehri daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha huzurlu hale getirmektir. Bu bakımdan bizler de bu eserleri görünce daha mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu ise, Gaziantepliler için hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, kendilerini kırmayarak, Dülük Tabiat Parkı'nı gezmeye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e ve tüm protokol üyelerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından her iki Bakan ve protokol üyeleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından Göl Restoran'da düzenlenen öğlen yemeğine geçti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Fatma Şahin Şehitkamil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title