Haberler

Bakanlar Özlü ve Yılmaz Düzce'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bakanlar Özlü ve Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret ederek, belediye tarafından satın alınan 8 adet CNG'li otobüsün hizmete açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından otobüsün şoför koltuğuna oturan Özlü'ye Bakan Yılmaz'da eşlik etti. İkili, otobüsün özellikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasına geçen Bakanlar, İl Başkanı Hikmet Keskin'i ziyaret etti.

Bakanlar Özlü ve Yılmaz, parti ziyaretinin ardından dün gece trafik kazasında üvey oğlu Mehmet Şerif Üncü'yü kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım'a taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Bakanlar, Akçakoca ilçesindeki bir restoranda, ilçeye eğitim alanında yatırım yapan yardımseverlere plaket takdim etti.

Bakan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, eğitim camiasına katkı verenlere teşekkür ederek, "Bu camiaya bir bina, bir derslik kazandıran ahirette karşılığını alacaktır. İlçeye eğitim alanında yatırım yapıp birer okul kazandıran arkadaşlarımızı kutluyorum. Eğitim camiasına yatırım yapan kaybetmez." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilçede okul yaptıran kişilere Bakan Özlü ve Yılmaz plaket takdim etti.

Bakanlar, daha sonra karayolu ile kentten ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Faruk Özlü Düzce Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title