Haberler

BAKAN ÖZER 'BU ÜLKENİN ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLMASI GEREKMEKTEDİR'

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, AK Parti Aybastı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar ile İftar Programı'na katıldı.

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, AK Parti Aybastı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar ile İftar Programı'na katıldı. İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleşen programda konuşan Bakan Özer, İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır devam eden mücadele önümüzdeki 14 Mayıs'taki seçimde çok daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Millete hizmet yolunda başlayan bu mücadele, yine millete hizmet yolunda devam edecektir. Millete hizmet edebilmek için bu ülkenin çok daha güçlü olması gerekmektedir. İşte Sayın cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu vizyon çerçevesinde ülkemiz eğitimde, altyapıda, sağlıkta, turizmde, savunma sanayiinde her alanda geçmişe göre çok daha güçlü olmaya başladı. İnşallah önümüzdeki 'Türkiye Yüzyılı'nda da çok daha güçlü bir şekilde sadece bölgesinde değil, dünyada sözü dinlenir, dikkate alınır bir ülke olma yolunda çok daha büyük açılımlar yapılacakö dedi.

Bakan Özer, konuşmasının son bölümünde ilçede eksik olan Kültür Sarayı'nın kısa sürede ilçeye kazandırılacağını müjdeledi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Bakanı Milletvekili Adayı Milletvekili Mahmut Özer AK Parti Aybastı Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title