Haberler

Bakan Bayraktar, Venezuela Devlet Başkanı ile görüştü

Güncelleme:

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas ziyareti kapsamında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü. İki ülke ilişkileri enerji ve madencilik alanındaki iş birlikleriyle daha da büyütülecek.

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas ziyareti kapsamında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Karakas ziyaretimizde Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro ile de görüşme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde gerçekleştirilen karşılıklı resmi ziyaretler neticesinde iki ülke ilişkileri farklı bir boyuta taşınmıştır. Hedefimiz sağlam temeller üzerinde yükselen ilişkilerimizi enerji ve madencilik alanındaki iş birliklerimizle daha da büyütmek olacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Nicolas Maduro Madencilik Venezuela Enerji Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title