Haberler

    Bakan Avcı:  "Dergi Abonelikleriyle İlgili Bütçemizi Zorlayacağız"

    Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sirkeci Garı'nda, 20 ülkeden 305 derginin katılımıyla gerçekleşen fuarda dergileri inceledi, katılımcılarla ve ziyaretçilerle sohbet etti.

    Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sirkeci Garı'nda, 20 ülkeden 305 derginin katılımıyla gerçekleşen fuarda dergileri inceledi, katılımcılarla ve ziyaretçilerle sohbet etti. Bakan Avcı, fuarda, eski bir dergici olduğunu hatırlatarak, dergi fuarını her yıl severek, isteyerek, özenerek ve imrenerek gezdiğini söyledi. Fuarda birçok öğretmen ve öğrenciyle karşılaştığını aktaran Bakan Avcı, bu yıl katılımcı sayısı ve dergi türlerindeki artışla, ziyaretçi sayısı ve niteliğinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

    Bakan Avcı, fuarı düzenleyenlere teşekkür ederek, "TÜRDEB inşallah uluslararası bir kuruluş haline de gelecek. Gördüğüm kadarıyla katılımcılardan da belli. Çok sayıda yabancı dergi bu fuarda yer aldı. Önümüzdeki yıllarda bu yelpazenin de genişleyeceğini görüyoruz. Bu bakımdan çok bereketli bir fuar çizgisi sürüyor. Edebiyat, sanat, kültür, arkadaşlık ve dostluk buralarda bereketlenir. O bakımdan bu fuar çok güzel duygularla gezdiğimiz ve bir sonrakini iple çektiğimiz bir etkinlik oldu" dedi.

    "Gençlerin dergi çıkarmaları bugün artık daha mümkün"

    Kendisinin dergicilik yaptığı zamanlarda şartların daha zor olduğunu anlatan Bakan Avcı, şöyle konuştu:

    "Şimdi daha dar imkanları olan gençlerin, öğrencilerin, öğretmenlerin değişik formatlarda dergi çıkarmaları bugün artık daha mümkün ve ucuz hale geldi. Eskiden sadece matbaa üzerinden, yani bildiğimiz, kurşun, dizgi, entertiple dergi çıkarılıyordu. Bizim zamanımızın teknolojik imkanlarıyla kıyaslanamayacak bir yelpaze oluştu. Gençler de bunu çok güzel değerlendiriyor."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

    İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

    İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

    293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

    293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    Bakmadan Geçme

    Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
    FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

    FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title