Haberler

Bağlar Belediyesinin mahallelere yönelik hizmetleri sürüyor

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, 12 merkez mahalle ve 128 kırsal yerleşim yerinin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretiyor.

Bağlar Belediyesi, 12 merkez mahalle ve 128 kırsal yerleşim yerinin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretiyor.

Bağlar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla belediye meclis üyelerinden oluşturulan heyet, kırsal ve merkez mahallelere sorunları yerinde tespit ediyor.

Taziye evlerinin yenilenmesinden kırsaldaki öğrencilerin giyim ihtiyaçlarının karşılanması ve ibadet yerlerinin bakımına kadar birçok alanda hizmetler vatandaşa ulaştırılıyor.

Yürütülen çalışmalarla 2021 yılı içerisinde kırsalda Çiçekliyurt, Batı Çanakçı ve Yemişalan mahallelerindeki taziye evlerinin bakım ve onarımı yapılarak malzeme desteği sağlandı.

Merkez Yunus Emre Mahallesi'ndeki taziye evinin yenilenmesine başladı. Kırsal mahallelerdeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim desteği sağlanırken, çevre ve doğa bilincini geliştirmek amacıyla birçok mahalle ve okulun bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Cami ve Kuran Kursu başta olmak üzere ibadet yerlerinin ihtiyaçları belediye tarafından karşılandı.

Başkan Beyoğlu, "Bizim göremediklerimizi vatandaşlarımız daha iyi görebilir. Bu yüzden halkımızla doğrudan temas kurmak için hem kendimiz ziyaret ediyoruz, hem de ekiplerimizi vatandaşlarımızın ayağına gönderiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Beyoğlu Diyarbakır Beyoğlu Bağlar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title