Haberler

Aydın Valisi Köşger, Göreve Başladı

Valiler Kararnamesiyle Bingöl Valiliğinden Aydın Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger, görevine başladı.

Valiler Kararnamesiyle Bingöl Valiliğinden Aydın Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger, görevine başladı.

Vali Köşger, valilik binası önünde düzenlenen törende kendisini karşılayan kent protokolüyle tek tek selamlaştı.

Makamına geçtikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Köşger, Aydın'ın her açıdan Türkiye'nin çok önemli bir kenti olduğunu söyledi.

Aydın'ın bazı tarım ürünlerinde Türkiye'de ilk sırada yer aldığına dikkat çeken Köşger, "Hizmet sektöründe de çok önemli bir noktadayız. Türkiye'de ilk on içinde yer alıyoruz. Bu çok önemli bir husus. Yani bazı yerler için söylenen bir söz vardır. 'Un var, yağ var, şeker var. Mesele helva yapmak' diye. Aydın'da un, yağ, şeker var. Helva da yapılmış çok şükür. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizim misyonumuz, bu bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşımak. Yapılmış olan helvayı biraz daha arttırmak." diye konuştu.

Kentin, demokrasi tarihi açısından da önemli olduğunu vurgulayan Köşger, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki demokrasinin kökleşmesi noktasında Aydın'ın evlatlarının çok önemli tarihi misyonu var. Burada Adnan Menderes başta olmak üzere, adını demokrasi tarihine altın harflerle yazdırmış olan tüm arkadaşlarını minnetle yad ediyorum. Atçalı Mehmet Efe'yi, Yörük Ali Efe'yi ve tüm şehitlerimizi huzurlarınızda yad ediyorum. Ülkemizin çok yönlü saldırılarla karşı karlıya olduğu bir süreçten geçiyoruz. Çok sıcak bir bölgeden geliyorum. Oradaki şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Ülkemizin bir an önce huzura ve sükuna kavuşmasını diliyorum. Orada yürütülen mücadeleyi bilen birisi olarak, ülkemiz çok daha iyi, çok daha güvenli bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor diyebilirim."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Bingöl Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
title