Haberler

'Avantajlı Tatil'

Ramazan'da tatil yapılamaz algısı, yerini avantajlı tatile bıraktı" dedi.

Antalya Kumluca'da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türkiye'de 'Ramazan'da tatil yapılamaz' algısının değiştiğini söyleyerek "Eskiden bedava konaklama verilse dahi Ramazan'da tatil yapmak istemeyenler, şimdi fırsatlardan yararlanmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. 2011'de Ramazan'da yüzde yüz doluluktan bahseder olduk.

Antalya Kumluca'daki 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türkiye'de 'Ramazan'da tatil yapılamaz' algısının kırıldığını söyledi. 2009 yılında yapılan bir araştırma sonucunda insanların Ramazan ayında ücretsiz konaklama verilse dahi tatil yapmak istemediklerinin ortaya çıktığını belirten Yücel, "Bu sonuca göre kendimize bir strateji belirledik. Öncelikle Ramazan'da tatil yapılmaz algısını değiştirmemiz gerekiyordu. Bu aylarda satış fiyatlarımızı maliyeti bile sayılmayacak rakamlara çektik ve doluluk problemimizi 2009'da çözdük. Gündüz devam eden tüm aktivite ve hizmetlerimize ilave olarak gece organizasyonları yaptık ve 24 saat hizmetimizi sürdürdük. Havuzlarımızı gece de açık tuttuk, mehtap turları düzenledik. Ramazan çadırları, folklor gösterileri, davulcularımızla beraber Ramazan gelenekselliğini ön plana çıkarırken, oruçlu misafirlerimiz için hoca tutarak sahur programları organize ettik" dedi.

FİYATLAR AVANTAJLI GELİYOR

Bu sene 47 Euro'dan başlayan fiyatlarla Ramazan döneminde şimdiden yüzde 90 doluluk oranı yakaladıklarını ifade eden Yusuf Yücel, şunları söyledi: "Ramazan ayı boyunca oruç tutanlar için de, tutmayanlar için de Şah inn Paradise'da tatil olanakları sunuluyor. Misafirlerimiz tatilde daha rahat oruç tuttuklarını söylüyorlar. Bayanlar evdeki gibi yemek yapmak zorunda kalmıyor. Ayrıca her gece farklı bir organizasyonla Ramazan gecelerinin atmosferini tesisimizde sağlıyoruz. Diğer sezonlardaki hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. Bununla beraber fiyatlarımızı düşük rakamlara çekiyoruz. Bu durum da insanlara avantajlı geliyor. Eskiden bedava konaklama verilse dahi tatil yapmak istemeyenler şimdi fırsatlardan yararlanmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Geçmiş senelere kıyasla 2011 yılına baktığımızda, Ramazan'da yüzde yüz doluluktan bahseder olduk. Ramazan'da tatil yapılamaz algısı, yerini avantajlı tatile bıraktı" diye konuştu.

AVRUPALILARIN DA İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Ramazan'da Avrupalı turistin de geldiğini belirten Yusuf Yücel, "Ramazan ayı Avrupalıların ilgisini çekiyor. O yüzden yaptığımız aktiviteleri duyanlar soluğu tesisimizde alıyor. Ramazan için hazırlanan özel yemekleri, davul seslerini, Türk örf ve adetlerini, eğlencelerini görmek istiyorlar. Aynı zamanda da tatillerini yapıyorlar. Şimdiye kadar tesisimize gelen Avrupalı misafirlerimizden hep olumlu yorumlar aldık" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

4 çocuk annesi günlerdir aranıyordu! 6 metrelik pitonun karnından çıktı

4 çocuk annesi günlerdir aranıyordu! 6 metrelik pitonun karnından çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title