Haberler

Atıl durumdaki bisikletler yenilenip, çocuklara dağıtılıyor

Güncelleme:

Atıl durumdaki bisikletler yenilenip, çocuklara dağıtılıyorNİĞDE'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce başlatılan kampanyayla atıl bisikletler, tamir edildikten sonra ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılıyor.

Atıl durumdaki bisikletler yenilenip, çocuklara dağıtılıyor

NİĞDE'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce başlatılan kampanyayla atıl bisikletler, tamir edildikten sonra ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, "Kampanya başlayalı 2 gün olmasına rağmen 10'un üzerinde bisiklet geldi ve tamirleri yapılıyor. Bu bisikletler, tamirin ardından ihtiyaç sahibi çocuklarımıza dağıtılacak? dedi.

Bisikleti olmayan çocukları mutlu etmek için, 'Bisikletler yenilensin, mutluluk getirsin' sloganıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce başlatılan projeyle, eski bisikletler tamir edilerek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor. İl Müdürlüğü'nde görevli bisiklet antrenörü Özcan Kodaz, atıl durumda olan ve tamire ihtiyaç duyulan bisikletleri tamir ediyor. Projeyle, Niğdeli çocukların bisiklet sporuna özendirilmeleri amaçlanıyor.

'ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRÜYORUZ?

Amaçlarının, her yaştan vatandaşı sporla buluşturmak olduğunu kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, "Bisiklet antrenörümüz, atölyemizde bulunan atıl ve tamire ihtiyaç duyulan bisikletleri tamir etmeye başlamıştı. Aklımıza gelen projeyle, bisikleti olmayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bisiklet göndermek istedik. Atölyemizdeki tamir edilen bisikletleri, çocuklarımızı bisiklet sporuna özendirmek amacıyla göndermeye başladık. Çocuklarımızı sporla buluşturmanın dışında, yüzlerinin gülmesi de bizi mutlu ediyor? dedi.

'DAĞITILAN BİSİKLETLERLE TUR YAPACAĞIZ?

Evlerinde atıl vaziyette bulunan bisikletleri getirmeleri için vatandaşlara çağrıda bulunan Ötgünlü, "Kampanyamız başlayalı 2 gün oldu. Çocukları sevindirmek isteyen vatandaşlarımız bize bisikletlerini ulaştırabiliyor. Eğer ulaştıramayacak durumdalarsa, biz de gidip teslim alabiliyoruz. Vatandaşlarımızın projeye ilgisi oldukça güzel. Şu ana kadar 10'un üzerinde bisiklet geldi ve tamirleri yapılıyor. Tamirleri bittiğinde de bu bisikletlerimiz, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılacak. Hatta kampanya sonunda çocuklarımıza verilen bisikletlerle bir gezi turu yapmayı da planlıyoruz? diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title