Haberler

Antalya - Hdp'de Bayramlaşma

Hdp'de bayramlaşma HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü yapıldı.

Hdp'de bayramlaşma

HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü yapıldı.

Gün boyu süren bayramlaşma törenine HDP Antalya Milletvekili Saruhan Oluç, HDP Antalya İl Eşbaşkanı Zarife Atik ve partililerin katıldığı tören öncesinde, parti binasının etrafında polis tarafından güvenlik önlemi alındı. Parti yöneticileri ve partililer bayramlaştığı törende Milletvekili Saruhan Oluç, partililere seslendi.

Kurban Bayramı'nın hem Türkiye hem bölgemizdeki dayanışmanın, birliğin, kardeşliğin, eşitliğin güçlenmesi ve artması, acıların son bulmasına vesile olması dileğinde bulunan Saruhan Oluç, şöyle konuştu:

"Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri yakında atlatacağımıza inanıyorum. Kurban Bayramı'nın zor günlerin atlatılmasında hepimiz için adım olmasını diliyoruz. Özellikle ülkemizde yaşanan sorunlara baktığımızda, son iki ayda yaşananlar ve acı kayıplarımıza baktığımızda ortaya çıkan tablo öyle inanıyoruz ki hiçbirimizin istediği, arzu ettiği, hedeflediği bir tablo değil. Bunu hep birlikte değiştirebiliriz, ona inanıyoruz. Hep birlikte çocuklarımızın ölmesini engelleyebiliriz. Kurban bayramı bu açıdan bir vesile olursa, yeniden kardeşlik, eşitlik, dayanışma, birlikte eşit koşullarda yaşama duyguları güçlenirse bu zor dönemi atlatacağız ve yeniden Türkiye'de huzura, güven ortamına ulaşacak adımlar atılabilecek. Bunun için uğraşıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Kurban Bayramı Saruhan Oluç Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title