Haberler

Alanya'da Servis Minibüsü Gölete Uçtu: 8 Ölü 5 Yaralı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, işçileri taşıyan servis aracı, buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak 10 metre derinliğindeki geçici gölete uçtu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan servis aracı buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, kazada 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 işçinin de yaralandığını açıkladı.

AŞIRI BUZLANMA ARACI YOLDAN ÇIKARDI

Alanya- Sıraselviler arasındaki Karapınar Köyü yakınlarında, Kolin İnşaat firmasına ait olan ve işçileri taşıyan servis aracı, bu sabah saat 07.15 sıralarında kaza yaptı. Servis aracının girdiği inşaat sahasında, buzlanma nedeniyle araç uçuruma yuvarlandı.

ARAÇ GÖLETE UÇTU, 8 KİŞİ BOĞULARAK CAN VERDİ

Aşağıda, inşaat alanındaki geçici oluşan gölete yuvarlanan araçta bulunan toplam 13 işçiden 8'i boğularak hayatını kaybetti.

BARAJ KAPAKLARI AÇILARAK SU SEVİYESİ DÜŞÜRÜLDÜ

Yaklaşık 10 metre derinliğindeki geçici gölete uçan minibüse ulaşmak için baraj kapakları açıldı. Su seviyesinin 1,5 metreye kadar düştüğü gölette hayatını kaybeden işçilerin cesetlerine ulaşıldı.

Olay yerinde ilk tedavileri yapılan 5 yaralıdan biri Konya'nın Karaman İlçesi'ne bağlı Sarıveliler'de, diğer 4 kişi de Alanya'daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri ise şöyle:
Mehmet Metin,
Ömer Dinç,
Faruk Orcan,
Aykut Aydın,
Şevket Şimşek,
Bünyamin Erdoğan,
Osman Tut ve Furkan Bakır.

YARALILARIN İSİMLERİ

Minibüste bulunanlardan, sürücü Bayram Özkan ile işçiler Vedat Bayrakara, Bünyamin Şahin, Yaşar Doku ve Halil İbrahim Mutlu ise yaralı kurtuldu.

BİR KARA HABER DE MUŞ'TAN

Alanya'daki kahreden kazanın ardından bir kara haber de Muş'tan geldi.  Muş'un Bulanık ilçesinde aynı firmaya ait iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk beliremelere göre 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

İKİ OTOBÜS KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Muş'tan Malazgirt'e giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü, Bulanık- Malazgirt karayolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen aynı firmaya ait 33 BBR 47 plakalı otobüsle kafa kafaya çarpıştı.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İlk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 17 kişinin yaralandığı kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ile emniyet ve jandarma ekibi sevk edildi. Çevredekilerin de yardımıyla araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malazgirt, Bulanık ve Muş'taki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Araçlarda sıkışarak hayatını kaybeden bazı vatandaşların cesetleri de iş makinelerinin otobüsleri birbirinden ayırması sonrası araçlardan çıkarılarak ceset torbasına konuldu. Kazanın ardından olay yerine giden Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bölgede incelemede bulunan cumhuriyet savcısı ve güvenlik güçlerinden kazayla ilgili bilgi aldı.

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri "Veysel Akın, Rahmi Yıldız, Serkan ve Ahmet Taşkın" olarak açıklanırken, Muş Valisi Vedat Büyükersoy, "Bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Şu anda 15 yaralımız var. Maalesef 4 vatandaşımız da hayatını kaybetti." dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malazgirt Antalya Alanya Muş Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (13)

BRN2735egebicak-berna@hotmail.com:

Çok üzücü..Ölenlere rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum..AİLELEREDE RABBİM SABIRLAR VERSİN...

47
2
yanıtYanıtla
ömergncomer.61@hotmail.com:

Aallah yardım etsin..

34
1
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Allah bütün insanları bu tür kazalardan korusun, hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

31
1
yanıtYanıtla
HEMİ VAR HEMİ YOKneoncafe35@gmail.com:

Bu aralar kaza haberleri yaygınlaştı...Havalar soğuk gizli buzlanma çok olur mümkünse hiç hız yapmamak gerek ....Allah rahmet eylesin...

27
0
yanıtYanıtla
mbaybnm.baybogan@hotmail.com:

Ölenlere allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. yaralılara acil şifalar versin inşallah.

23
1
yanıtYanıtla
ERSİN DAGCIersin_4446@hotmail.com:

Allah rahmet eylesin. Rızkını aramak için çıktıkları yolda kaza yapmışlar. Allah kani kani rahmet eylesin mekanları cennet olsun . ailelerine sabırlar versin yüce Mevlam.

18
4
yanıtYanıtla
mavimartimavimarti1969@googlemail.com:

Ya bu yoruma kirmizi oy verenleri gercekten anliyamiyorum.

yanıt0
yanıt0
ustarengocekic.recep@hotmail.com:

ölenlere allah rahmet eylesin yaralilarada allah acil sifa versin ailerinede allah sabir versin

17
1
yanıtYanıtla
OKTAY VURALvural1946@mynet.com:

VATANIN MİLLETİN HAYRINA ÇALIŞANLARA ALLAH YADIM EYLESİN BUNUN İÇİN ÇALIŞMAYANLARIDA ALLAH YARDAN YUVARLASIN.

4
6
yanıtYanıtla
RECEP AÇIKALINrecep.acikalin@hotmail.com:

ALLAH RAHMET EYLESİN AYRICA KARAMANI İLÇE OLARAK GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN 25 YILLIK İL İ İLÇE YAPTIĞINIZ İÇİN SİZİ TEBRİK EDERİM!!!!

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title